Ξεκίνησε η προετοιμασία του ΑΟ Θήρας – Δυνατά φιλικά στο πρόγραμμα

Την προετοιμασία του για την καινούρια αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες ο ΑΟ Θήρας, με το προπονητικό επιτελείο να σχεδιάζει και να δημιουργεί τα πλάνα της νέας χρονιάς και με τις αθλήτριες να ανυπομονούν να μπουν στο παρκέ για να προσφέρουν θέαμα και συγκινήσεις.

Μία από τις προτεραιότητες της διοίκησης είναι να εξασφαλιστεί η υγεία και η καλή φυσική κατάσταση των αθλητριών που θα τους επιτρέψουν να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις της ομάδας σε υψηλό επίπεδο. Αφού λοιπόν οι ειδικοί διαβεβαίωσαν πως οι αθλήτριες σφύζουν από υγεία και διάθεση για δυνατούς αγώνες, η ομάδα είναι έτοιμη να μπει για προπονήσεις στο παρκέ.

Απούσες από το αρχικό στάδιο της προετοιμασίας είναι οι διεθνείς Ευαγγελία Μερτέκη, Μαριαλένα Αρτακιανού και Μελίνα Εμμανουηλίδου που θα βρίσκονται στη Σαντορίνη όταν ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους με την εθνική ομάδα στο Eurovolley.

Στο μεταξύ, η διοίκηση του ΑΟ Θήρας έχει κλείσει μερικά πολύ δυνατά φιλικά, εντός και εκτός Σαντορίνης, ώστε η ομάδα να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για το πρώτο σερβίς του πρωταθλήματος της Volleyleague στις 19-20 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά:

  • 20/9 – ώρα 18:30 στην Αθήνα κόντρα στον Παναθηναϊκό
  • 21/9 – ώρα 18:00 στη Βούλα κόντρα στη Θέτιδα
  • 4-5/10 στη Νάξο κόντρα στον Πανναξιακό
  • 9-11/10 στη Σαντορίνη, στο τουρνουά Νομίκεια, κόντρα σε ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και Μαρκόπουλο
[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη