Ξεκίνησε η World Travel Market – Παρούσα και η Σαντορίνη

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας βρίσκεται από σήμερα, 4 Νοεμβρίου, το Λονδίνο, όπου άνοιξαν οι πύλες της World Travel Market, της μεγαλύτερης τουριστικής έκθεσης διεθνώς που θα διαρκέσει μέχρι τις 6 Νοεμβρίου.

Φωτογραφία: © Atlantea

Για μία ακόμη χρονιά, η Σαντορίνη δίνει το “παρών”, μέσα από το περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, συγκεντρώνοντας τα βλέμματα των επισκεπτών. Αξίζει να σημειωθεί η υπερεπάρκεια του συνοδευτικού-πληροφοριακού υλικού για το νησί στο stand της Σαντορίνης, σε σύγκριση με τα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων. Τον Δήμο Θήρας εκπροσωπεί στην έκθεση ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κος Γιώργος Δαρζέντας (φωτογραφία πάνω)

Οι επισκέπτες παίρνουν μια πρώτη γεύση από Ν. Αιγαίο ακριβώς πριν την είσοδό τους στο εκθεσιακό κέντρο ExCel όπου στην ηλεκτρονική πυραμίδα εμφανίζονται εναλλάξ οι 48 προορισμοί από Κυκλάδες και Δωδεκάνησα, μεταξύ των οποίων φυσικά και η Σαντορίνη.

Φωτογραφία: © Atlantea

Η διεθνής τουριστική έκθεση “World Travel Market” ξεκίνησε τη λειτουργία της για πρώτη φορά το 1980 με 221 εκθέτες από 40 χώρες και 9.000 εμπορικούς επισκέπτες. Στην 40η φετινή της επέτειο συνεχίζει τη δράση της με περισσότερους από 5.000 εκθέτες και περισσότερους από 51.000 συμμετέχοντες.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη