20.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ξενοδοχειακή Εικονική Πραγματικότητα και η “Hotel Design Awards Area”, στην είσοδο του 100% Hotel Show 2018

Share

Η άφιξη στο 100% Hotel Show αποτελεί πάντα μια ιδιαίτερη έκπληξη για το κοινό, αφού κάθε χρονιά η ομάδα παραγωγής της έκθεσης φροντίζει να αναδιαμορφώνει την είσοδο του MEC Παιανίας με έναν εντυπωσιακό τρόπο. Αυτή την Παρασκευή (16/11), το 100% Hotel Show ανοίγει τις πύλες του, δίνοντας μια εντελώς διαφορετική εμπειρία στους επισκέπτες του, αφού θα τους καλωσορίζει σε μια φουτουριστική ατμόσφαιρα μεταξύ Virtual Reality και Ξενοδοχειακού Design.

Σε συνεργασία με το αρχιτεκτονικό γραφείο Aspasia Taka architects, η είσοδος του MEC θα αλλάξει μορφή και θα φιλοξενήσει ένα minimal VR Room, η διαδραστική Hotel Design Awards Area αλλά και το Hospitality Lounge. Θέλοντας να τονίσει το σύγχρονο και επαγγελματικό προφίλ της έκθεσης, η Ασπασία Τάκα και η ομάδα της, δημιούργησε μια ειδική χωροταξία που θα δώσει μια νέα εξελιγμένη ροή κατά την είσοδο της έκθεσης, ενώ το κοινό θα εισαχθεί στην 100% Hotel Show εμπειρία μέσα από εντυπωσιακές εικόνες υψηλής αισθητικής.

Τι είναι το VR Room στην είσοδο του 100% Hotel Show;

Ένα πρωτότυπο installation θα στηθεί στην είσοδο του 100% Hotel Show, εισάγοντας τους επισκέπτες στην τεχνολογία της Εικονικής Πραγματικότητας, που αναμένεται να απασχολήσει έντονα τον χώρο του τουρισμού τα επόμενα χρόνια. Σε συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής VR Content – North Events, οι επισκέπτες θα μπορούν να βιώσουν τη VR Εμπειρία μέσω ειδικών γυρισμάτων που έγιναν στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park, και να δουν έναν πρωτότυπο και διαδραστικό τρόπο ξενάγησης σε ένα ξενοδοχείο. Την εμπειρία θα απογειώσει ο υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμός VR Μάσκας και Οθονών της Samsung, ενώ το ξεχωριστό Place Identity που έχει αναπτύξει το γραφείο Aspasia Taka, θα ολοκληρώσει το 100% VR Experience των επισκεπτών.

Τι θα μπορεί να κάνει ο επισκέπτης στην Hotel Design Awards Area;

Τα Hotel Design Awards αποτελούν πλέον ένα σημαντικό θεσμό της ξενοδοχειακής αγοράς και παίρνουν έναν ακόμα πιο ξεχωριστό ρόλο στη διοργάνωση του 100% Hotel Show 2018. Σε έναν ιδιαίτερα διαμορφωμένο χώρο στην είσοδο της έκθεσης, θα στηθεί η Hotel Design Awards Area, μέσα από το οποίο θα παρουσιάζονται όλες οι shortlisted συμμετοχές του φετινού διαγωνισμού. Σε αυτόν τον ειδικό χώρο, οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν αναλυτικά στοιχεία για την επιλεγμένη τελική λίστα συμμετοχών, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να ψηφίσουν τα αγαπημένα τους έργα για το “Βραβείο Κοινού 2018”. Κατ’ επέκταση του ειδικού αυτού χώρου, θα στηθεί και το Hospitality Lounge, το οποίο θα αποτελέσει χώρο συνάντησης των επισκεπτών, διευκολύνοντας την επίσκεψή τους στην έκθεση και προάγοντας το networking.

Για τη διαμόρφωση της εισόδου του 100% Hotel Show 2018 συνεργάστηκαν:

Special VR Partners: 

  • NORTH EVENTS
  • SAMSUNG

Μελέτη- Σχεδίαση: ASPASIA TAKA ARCHITECTS

Κατασκευή: ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ COLLECTIVE ARCHITECTURE

Χορηγοί Υλικών και Προϊόντων:

  • Φωτισμός: BRIGHT ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ Α.Ε.
  • Επίπλωση Hospitality Lounge: PAPADATOS ABOUT A SOFA
  • Υλικά Επιπλοποιίας: ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ Α.Ε.
  • Κατασκευή Επίπλωσης VR: ΔΙΕΔΡΟΝ
  • Υφάσματα- Κουρτίνες- Μοκέτες- Βινυλικό Δάπεδο: ΚΑΛΟΤΑΡΑΝΗΣ Α.Ε.
  • Φυτά Εσωτερικού Χώρου: INTERPLANTS Ε.Ε.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση μπορείτε να επισκεφθείτε το www.hotelshow.gr, ενώ μπορείτε να κάνετε εγγραφή εδώ.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
The Wine Bar at Heliotopos, Santorini - The cave

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη