22.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Volleyleague γυναικών: Κυκλαδίτικο ντέρμπι στη Νάξο

Share

Στη Νάξο θα ταξιδέψει ο ΑΟ Θήρας για την 3η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών, αφού το απόγευμα του Σαββάτου 10/11 αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πανναξιακό.

Έχοντας αφήσει πίσω της το σημαντικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Challenge Cup μετά το χθεσινό 3-0 επί της ΑΕΛ, η ομάδα της Σαντορίνης επικεντρώνεται στο ντέρμπι κορυφής, καθώς οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας πετύχει από δύο καθαρές νίκες στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Η συμμετοχή της Καναδής πασαδόρου του ΑΟ Θήρας Μέγκαν Κιρ είναι αμφίβολη, λόγω τραυματισμού.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Νάξου και θα ξεκινήσει στις 18:00.

Σε δηλώσεις του στο www.volleyball.gr ο προπονητής του ΑΟ Θήρας Μπράνκο Γκάιτς αναφέρει: “Για εμάς κάθε παιχνίδι είναι ντέρμπι. Πάντα πάμε να παίξουμε με αυτή την λογική για να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο σερβίς του αγώνα. Σίγουρα θα είναι δύσκολο παιχνίδι με τον Πανναξιακό. Παίξει δεν παίξει η Μέγκαν Κιρ, πρέπει εμείς να δείξουμε την ποιότητά μας. Έχω εμπιστοσύνη σε όλες τις αθλήτριες που βρίσκονται στο ρόστερ μας και μόνο έτσι μπορείς να μεγαλώσεις ως ομάδα”.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής, που θα γίνουν όλα το Σάββατο 10/11, Μαρκόπουλο υποδέχεται την Κόρινθο, η Ηλιούπολη την επίσης αήττητη Θέτιδα, ενώ ο Άρης τον Αίαντα Ευόσμου στο δεύτερο ντέρμπι της αγωνιστικής. Εύκολη αποστολή αναμένεται να έχει ο Ολυμπιακός που υποδέχεται τον Πορφύρα, ενώ οι Μακεδόνες θα αναζητήσουν τους πρώτους τους πόντους για φέτος στην έδρα του Ηλυσιακού.

Τελευταία ενημέρωση 9/11, ώρα 18:00

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη