ΔΕΥΑΘ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Ημεροβίγλι και Φηρά λόγω έργων

Με ανακοίνωσή της η ΔΕΥΑ Θήρας ενημερώνει πως τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθούν διακοπές κυκλοφορίας στο Ημεροβίγλι και στα Φηρά, λόγω εργασιών για την αποκατάσταση βλαβών στο δίκτυο αποχέτευσης. Πιο συγκεκριμένα:

Την Τετάρτη 29/4, ώρα 07:00 έως 11:00, θα γίνει διακοπή της κυκλοφορίας στην περιοχή του Ημεροβιγλίου, και συγκεκριμένα από τον κοινοτικό δρόμο ΒΔ του Γηπέδου Μπάσκετ έως και την πλατεία του Ηλιότοπου (βλ. χάρτη παρακάτω). Οι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής, προκειμένου να αποφευχθεί κάθε ταλαιπωρία, είναι προτιμότερο να σταθμεύσουν τα οχήματά τους από το βράδυ της Τρίτης στον χώρο του γηπέδου μπάσκετ.

Επίσης, την Πέμπτη 30/4, από τις 07:00 έως τις 16:00, θα γίνει διακοπή της κυκλοφορίας στην περιοχή των Φηρών, στη διασταύρωση που συνδέει το χωριό με την περιφερειακή οδό Αεροδρομίου-Οίας, προς τον Βουρβούλο και συγκεκριμένα από το Κτήμα Αβαντίς έως και τον Αγ. Στυλιανό (βλ. χάρτη παρακάτω).

Θυμίζουμε ότι για την Τετάρτη 29/4, η ΔΕΥΑΘ έχει προαναγγείλει διακοπή της κυκλοφορίας λόγω εργασιών και στον Καρτεράδο.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη