Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Κατοικίες Φηρών, Μεσαριά και Μονόλιθο

Λόγω απαραίτητων εργασιών για νέες συνδέσεις ύδρευσης στο δίκτυό της, η ΔΕΥΑΘ ενημερώνει πως αύριο Τετάρτη 16/2, από τις 08:00 έως και τις 14:00, θα ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή Κατοικίες Φηρών και συγκεκριμένα, σε απόσταση 200μ. από το Santorini Camping (βλ. χάρτη παρακάτω). Κατά τη διάρκεια των εργασιών η διακοπή της κυκλοφορίας θα γίνεται ανά ρεύμα και ανά διαστήματα και θα ρυθμίζεται από το προσωπικό της Επιχείρησης.

Επίσης, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ και στην περιοχή της Μεσαριάς την Πέμπτη 17/2, ώρα 08:00-13:00, λόγω εργασιών για νέες συνδέσεις στο δίκτυο ύδρευσης και αποχέτευσης της ΔΕΥΑΘ. Οι εργασίες θα γίνονται από το ύψος του καταστήματος “Κωτσόβολος” έως και το κατάστημα ηλεκτρικών ειδών “Τριανταφύλλου” (βλ. χάρτη παρακάτω).

Τέλος, από αύριο Τετάρτη 16/2 έως και τη Δευτέρα 28/2 θα ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και στην περιοχή του Μονόλιθου, λόγω απαραίτητων εργασιών κατασκευής αντλιοστασίου λυμάτων, στο πλαίσιο του έργου της ΔΕΥΑΘ με τίτλο “Αποχέτευση οικισμών Αγ. Παρασκευής και Μονολίθου Θήρας”. Για το παραπάνω διάστημα οι εργασίες θα γίνονται από τις 08:00 έως και τις 16:00, στην παραλιακή οδό του Μονόλιθου, στο ύψος της εισόδου της παραλίας (βλ. χάρτη παρακάτω) και κατά τη διάρκειά τους ενδέχεται να γίνει περιοδική διακοπή της κυκλοφορίας, η οποία θα ρυθμίζεται από το προσωπικό της ανάδοχης εταιρείας.

Διαφήμιση

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη