Σαντορίνη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Βόθωνα και Φηρά

Τελευταία ενημέρωση 1/3 – ώρα 14:20

Όπως έκανε γνωστό η ΔΕΥΑΘ, λόγω εργασιών για νέα σύνδεση στο δίκτυο ύδρευσης-αποχέτευσης, την Πέμπτη 3/3 θα ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του Βόθωνα και συγκεκριμένα στο ύψος του STOA CAVE VILLAS.

Οι εργασίες θα είναι σε εξέλιξη από τις 08:00 έως και τις 14:00. Κατά τη διάρκειά τους, θα γίνεται διακοπή της κυκλοφορίας ανά ρεύμα και ανά διαστήματα, με φροντίδα του προσωπικού της ΔΕΥΑΘ.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν επίσης σε ισχύ την Τετάρτη 2/3 στα Φηρά, από τη διασταύρωση του φούρνου Μυλωνά μέχρι τον περιφερειακό δρόμο προς Οία στο ύψος της διασταύρωσης προς ΟΑΕΔ, λόγω απαραίτητων εργασιών για νέα σύνδεση στο δίκτυο ύδρευσης-αποχέτευσης της ΔΕΥΑΘ.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τις 08:00 ως και τις 14:00 και κατά τη διάρκειά τους θα γίνεται διακοπή της κυκλοφορίας ανά ρεύμα και ανά διαστήματα.

Επίσης, προκειμένου να αποκατασταθεί βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης, θα είναι σε εξέλιξη νυχτερινές εργασίες της ΔΕΥΑΘ από την Πέμπτη 3/3, ώρα 22:00, ως την Παρασκευή 4/3 στις 06:00, στο κέντρο των Φηρών και συγκεκριμένα στην κατηφόρα στο ύψος της κεντρικής πλατείας.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών δε θα είναι δυνατή η διέλευση των οχημάτων από το σημείο επέμβασης και παρακαλούνται οι οδηγοί να επιλέγουν τους περιφερειακούς  δρόμους των Φηρών.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη