20.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Ημεροβίγλι λόγω έργων ύδρευσης

Share

Τελευταία ενημέρωση: 19/11 – ώρα 14:00
Λόγω αναγκαίων εργασιών στο πλαίσιο επέκτασης του δικτύου ύδρευσης της ΔΕΥΑΘ, από τη Δευτέρα 22/11 και για 20 ημέρες θα ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του Ημεροβιγλίου και πιο συγκεκριμένα στον κεντρικό δρόμο από το ύψος του Μοναστηρίου του Αγίου Νικολάου μέχρι τη διασταύρωση προς Οία (Άγιος Χρυσόστομος).

Για το παραπάνω χρονικό διάστημα, οι εργασίες θα εκτελούνται από τις 07:00 έως και τις 15:00 και κατά τη διάρκειά τους θα γίνεται διακοπή της κυκλοφορίας ανά ρεύμα και ανά διαστήματα. Η κυκλοφορία θα ρυθμίζεται από το προσωπικό της αναδόχου εταιρείας εκτέλεσης του έργου.

“Παρακαλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί να τηρούν την υφιστάμενη σήμανση και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία όπου θα εκτελούνται οι εργασίες. Επίσης, παρακαλούνται τα βαρέα οχήματα να κινούνται στον περιφερειακό δρόμο, που συνδέει το Ημεροβίγλι με τα Φηρά. Οι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής, προκειμένου να αποφευχθεί κάθε ταλαιπωρία, είναι προτιμότερο να μην σταθμεύουν τα οχήματά τους στα σημεία, όπου θα εκτελούνται οι εργασίες”, σημειώνει η ανακοίνωση της ΔΕΥΑΘ.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη