Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον περιφερειακό προς Ημεροβίγλι και στον Μονόλιθο

Με ανακοίνωσή της, η ΔΕΥΑΘ ενημερώνει πως, λόγω απαραίτητων εργασιών για νέες συνδέσεις αποχέτευσης, αύριο Τρίτη 15/2, ώρα 08:00-14:00, θα ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον περιφερειακό δρόμο προς Ημεροβίγλι και συγκεκριμένα στα 20 μ. μετά το ξενοδοχείο Ερατώ, έξω από το ξενοδοχείο Abrazo.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η διακοπή της κυκλοφορίας θα γίνεται ανά ρεύμα και ανά διαστήματα και θα ρυθμίζεται από το προσωπικό της ΔΕΥΑΘ. Παρακαλούνται ωστόσο οι οδηγοί να είναι προσεκτικοί και να τηρούν την προειδοποιητική σήμανση.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Επίσης, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ τις επόμενες ημέρες και στην περιοχή του Μονόλιθου, λόγω εργασιών στο δίκτυο αποχέτευσης.

 

Ειδικότερα, από αύριο Τρίτη 15/2 μέχρι την επόμενη Τρίτη 22/2 θα γίνονται εργασίες από τις 08:00 έως τις 16:00 στην παραλιακή οδό του Μονόλιθου, από το ύψος του Ιερού Ναού Αγ. Ιωάννη έως και την παραλία. Κατά τη διάρκεια των εργασιών η διακοπή της κυκλοφορίας θα γίνεται ανά ρεύμα και ανά διαστήματα και θα ρυθμίζεται από το προσωπικό της αναδόχου εταιρείας.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη