Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Βουρβούλο και Ημεροβίγλι

Με ανακοίνωσή της, η ΔΕΥΑΘ ενημερώνει πως λόγω εργασιών για αποκατάσταση βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης, την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου από τις 08:00 έως τις 14:00, θα γίνουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του Βουρβούλου και συγκεκριμένα από την καφετέρια “Πέτρινο” έως την πλατεία του Βουρβούλου (βλ. χάρτη παραπάνω).

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η διακοπή της κυκλοφορίας θα γίνεται ανά ρεύμα και ανά διαστήματα και θα ρυθμίζεται από το προσωπικό της ΔΕΥΑΘ. Παρακαλούνται, ωστόσο, οι οδηγοί να είναι προσεκτικοί και να τηρούν την προειδοποιητική σήμανση.

Επίσης, λόγω εργασιών για την επέκταση του δικτύου ύδρευσης που ξεκινούν την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου, κατά τις ώρες 07:00-15:00 θα γίνεται περιοδική διακοπή της κυκλοφορίας στην περιοχή του Ημεροβιγλίου (βλ. χάρτη παραπάνω), από την κεντρική στάση μέχρι τη διασταύρωση Ημεροβιγλίου-Οίας (κατηφόρα).

Κατά τη διάρκεια των εργασιών δεν θα είναι δυνατή η διέλευση οχημάτων από το σημείο
και οι οδηγοί θα εξυπηρετούνται από τον περιφερειακό δρόμο Φηρών – Οίας. Οι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής, προκειμένου να αποφευχθεί κάθε ταλαιπωρία, είναι προτιμότερο να μην σταθμεύουν τα οχήματά τους στα σημεία, όπου θα εκτελούνται οι εργασίες.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη