Κυκλοφόρησε το “Ωρολόγιο το σκωπτικό” του Μακάριου Σιγάλα

Η νέα σατυρικού περιεχομένου συλλογή του Μακάριου Σιγάλα κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες και τιτλοφορείται “Ωρολόγιο το σκωπτικό”.

Πρωταγωνιστής του βιβλίου είναι ο Αιμίλιος, ένα “χρυσόψαρο” κλεισμένο στη γυάλα του, χαρακτηριστικό δείγμα νεοέλληνα, που ως γνήσιος δήθεν επαναστάτης κατά καιρούς αντιμάχεται με το πληκτρολόγιό του, τους “εφιάλτες” του σύγχρονου κόσμου. Ο Αιμίλιος έπειτα από ένα ατυχές συμβάν αποφάσισε να θέσει ένα προσωπικό στοίχημα με τον χρόνο. Μέσα σε 24 ώρες θα έγραφε 24 σατυρικά ομοιοκαταληκτικά κείμενα για 24διαφορετικά θέματα ή πρόσωπα. Ένα για κάθε ώρα… Θα διαβάσετε – ακούσετε λοιπόν για τον δήμαρχο, τους ανίερους, τους καλλιτέχνες, τα κομματόσκυλα, τους μουλαράδες, την τουριστική ανάπτυξη, τους χρυσαυγίτες κλπ κλπ κλπ…

Όπως εξηγεί ο ίδιος ο συγγραφέας,“το βιβλίο αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας και οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα, ονόματα και καταστάσεις είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα”.

Το Ωρολόγιο κυκλοφορεί σε έντυπη μορφή 70 σελίδων και συνοδεύεται από ηχητικό υλικό (τραγούδια-απαγγελίες), που μπορείτε να “κατεβάσετε” με κωδικό και οδηγίες που υπάρχουν στο εσωτερικό του βιβλίου. Αναζητήστε το στη Σαντορίνη στο βιβλιοπωλείο Prospect στο Καμάρι, και σύντομα και σε άλλα βιβλιοπωλεία.

Περισσότερες πληροφορίες και ηλεκτρονικές παραγγελίες εκτός Σαντορίνης στο www.tzortzides.gr

Ο Μακάριος Σιγάλας έχει εκδώσει επίσης δύο ποιητικές συλλογές με τίτλο “Εις πεδίον Άλφα Κενταύρου” και “Νέμεσις”, ενώ έχει συμμετάσχει στο συλλογικό έργο “Όνειρα των Μύθων”.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη