Κυκλοφόρησε το σποτ της διαφημιστικής τουριστικής καμπάνιας για το Νότιο Αιγαίο

Η νέα ψηφιακή καμπάνια “Your real summer. Like no other” που ήδη υλοποιεί η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σε 12 χώρες του εξωτερικού, με στόχο να υπενθυμίσει στο διεθνές ταξιδιωτικό κοινό ότι το καλοκαίρι στα νησιά του Αιγαίου είναι το πραγματικό καλοκαίρι και είναι μοναδικό, ενισχύεται περαιτέρω με το διαφημιστικό σποτ που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Η νέα ταινία προβάλλει τη μοναδικότητα του νησιώτικου τοπίου, πατάει στην ανάγκη που ενυπάρχει σήμερα, περισσότερο από ποτέ, σε όλο τον κόσμο, αυτή της απόδρασης, και αποδεικνύει -με τα πλάνα που συμπυκνώνουν σε 45 δευτερόλεπτα τις ομορφιές των νησιών- ότι το πραγματικό ελληνικό καλοκαίρι είναι στα νησιά του Αιγαίου.

Αναλυτικότερα, τo διαφημιστικό σποτ προ(σ)καλεί τον θεατή να σκεφθεί την καλοκαιρινή του απόδραση, όχι αυτή που μπορεί να είναι δίπλα σε μια οποιαδήποτε μουντή, άχρωμη θάλασσα, αλλά εκεί που θα νιώσει το πραγματικό, το αληθινό καλοκαίρι. Εκεί που το καλοκαίρι είναι γεμάτο από μπλε και αγνό άσπρο αλλά ταυτόχρονα και γεμάτο πολυχρωμία. Εκεί που μπορεί να νιώσει την αύρα και τη δροσιά της θάλασσας, εκεί που μπορεί ακόμα και να την γευθεί. Εκεί που μπορεί να περπατήσει στα χνάρια των σοφών και να σμίξει με τους ντόπιους, στα νησιά του Αιγαίου.

Με αυτό το σποτ, υπενθυμίζουμε στον κόσμο ότι δεν υπάρχει καλύτερος προορισμός για να αποδράσουν από τα νησιά του Νότιου Αιγαίου, γιατί εδώ θα συναντήσουν το μοναδικό, το πραγματικό, ελληνικό καλοκαίρι”, δήλωσε ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, συμπληρώνοντας ότι “Όπως και στην πρώτη φάση, έτσι και στη δεύτερη, η επιτυχία θα εξαρτηθεί από όλους εμάς. Από την ατομική και συλλογική μας ευθύνη απέναντι στην τήρηση των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς και από το ζεστό χαμόγελο της νησιώτικης φιλοξενίας”.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη