Κυριακή στο SAF: Γιορτή και ιστορίες ντομάτας

Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, οι μικροί φίλοι του SAF έδωσαν φωνή στο σώμα τους, φωτογράφισαν, έπαιξαν, ταξίδεψαν στον κόσμο της τέχνης και όλα αυτά μέσα από τα εκπαιδευτικά προγράμματα που διοργανώνονταν σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο.

Την Κυριακή 15/5, στις 11:00, το SAF γιορτάζει και αναδεικνύει τις δημιουργικές στιγμές των παιδιών που συμμετείχαν στα εργαστήρια. Στη γιορτή αυτή, οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν και να παραλάβουν τις ολοκληρωμένες εικαστικές και φωτογραφικές δουλειές των μικρών δημιουργών, καθώς και να απολαύσουν μουσικές στιγμές που θα μας χαρίσουν οι ίδιοι.

Στο πλαίσιο της γιορτής αυτής, και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων, το Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας, στις 13:00-14:00, θα πραγματοποιήσει τη δράση “Μία ιστορία για την Τομάτα”, όπου μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να καταθέσουν τις προσωπικές τους ιστορίες, να ακούσουν τις ιστορίες των άλλων και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους για τον πρωταγωνιστή του μουσείου, την τομάτα.

Τα παιδιά καλούνται να καταγράψουν μία προφορική μαρτυρία συγγενικών ή φιλικών τους προσώπων που είτε εργάστηκαν σε εργοστάσιο ντομάτας του νησιού, είτε υπήρξαν παραγωγοί ντομάτας. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει έναν ανοιχτό κύκλο ζωντανής αφήγησης από τα ίδια τα παιδιά όπου και θα παρουσιάσουν το υλικό της καταγραφής τους.

Συμμετοχές μέχρι τις 12/5 στα τηλέφωνα 2286085141 και 6971828108, ώρες 10.00-18.00. Όποιο παιδί επιθυμεί, μπορεί να στέλνει μέχρι τις 12/5 την καταγραφή του στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@tomatomuseum.gr

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη