14.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

“Λάχανα και Χάχανα” την Πέμπτη 8/8 στη Σαντορίνη

Share

Αφιερωμένη στα παιδιά είναι η επόμενη εκδήλωση που έχει προγραμματίσει ο ΔΑΠΠΟΣ. Την Πέμπτη 8 Αυγούστου έρχεται στη Σαντορίνη η παράσταση “Λάχανα και Χάχανα – Κλικ στη Λαχανοχαχανοχώρα”, ένα σύγχρονο μιούζικαλ για παιδιά με εξαιρετικούς συντελεστές, γνωστούς ηθοποιούς, βιντεοπροβολές, με ευφάνταστα σκηνικά, με πολύχρωμα κουστούμια για λαχανοξωτικά, παπαγάλους, ιπποπόταμους, πεταλούδες, νεράιδες σε περιπλανήσεις με βαρκούλες, τρενάκια, πατίνια, στον ρυθμό και την μαγεία των τραγουδιών “Λάχανα και Χάχανα”

Ο Τάσος Ιωαννίδης έγραψε τη μουσική και το πρωτότυπο σενάριο με τραγούδια έξυπνα, γλυκά, αστεία, που πέρα από την εκπαιδευτική τους χρησιμότητα είναι και πολύ διασκεδαστικά. Μαζί με τον Χρήστο Τριπόδη σκηνοθετούν μία παράσταση με δράση, φαντασία, γέλιο, χαρά και τραγούδι, με χαρακτήρες πολύ γνώριμους από την καθημερινή ζωή των παιδιών και άλλους φανταστικούς, από τον κόσμο του ονείρου.

Λίγα λόγια για το έργο …
Ο Φαταουλίδας είναι ο απόλυτος Άρχοντας στην Λαχανοχαχανοχώρα! Μια παιδική φάρσα είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει την ωραία του φωνή. Αυτό έγινε αφορμή να μισήσει τα παιδιά και να βάλει σκοπό στη ζωή του να πάρει εκδίκηση! Ένα “μεταλλαγμένο” κινητό τηλέφωνο-δώρο σε κάθε παιδί του σχολείου στην Λαχανοχαχανοχώρα, ήταν ο τρόπος που διάλεξε να δελεάσει τα παιδιά για να πέσουν στην παγίδα του. Αυτό έφερε μύρια όσα κακά, για τα παιδιά και για το σχολείο της Λαχανοχαχανοχώρας. Οι τρεις μικροί ήρωές μας, η Χαχανένια, ο Λαχανίδας και ο μικρότερος της παρέας ο Ατσίδας, θα προσπαθήσουν να βρουν λύση στο πρόβλημα.

Πρωταγωνιστούν: Βασίλης Ζώης, Φαίη Ψωμαδάκη, Άννα Βασιλείου, Αλέξανδρος Σαριπανίδης, Μιχάλης Τριπόδης και ο Χρήστος Τριπόδης

Πέμπτη 8/8 | Ώρα 20:30 | Προαύλιος χώρος κλειστού γυμναστηρίου ΔΑΠΠΟΣ | Είσοδος δωρεάν

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη