Λειτουργεί το Νοσοκομείο από τη Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016 – Τέλος για το Κέντρο Υγείας Θήρας

Το Κέντρο Υγείας Θήρας παύει τη λειτουργία του από τη Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016 και το προσωπικό του μεταφέρεται στο νεοσύστατο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, το οποίο αρχίζει την επίσημη λειτουργία του από την ίδια μέρα.

Το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας βρίσκεται στον Καρτεράδο παράπλευρα του Κλειστού Γυμναστηρίου. Θα λειτουργήσει αρχικά με το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό που έχει μέχρι τώρα προσληφθεί και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Θήρας.

hospital_0555

Ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του, στην τελετή των εγκαινίων του νοσοκομείου, την Παρασκευή 15/7/16,  δεσμεύτηκε και υποσχέθηκε ότι “μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχει πληρωθεί εξ ολοκλήρου ο οργανισμός από γιατρούς και  νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και από την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή”.

H Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας Α.Ε. (Α.Ε.Μ.Υ.), στην οποία ανήκει το νέο νοσοκομείο, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες σε ιατρούς, διευθυντικά στελέχη ορισμένων ειδικοτήτων καθώς και ορισμένες λοιπές ειδικότητες, επαναπροσκάλεσε με νέα προκήρυξη προσωπικό συνολικού αριθμού 48 ατόμων.

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη