Στη Σαντορίνη ο Αλέξης Τσίπρας για τα εγκαίνια του νοσοκομείου την Παρασκευή

Με ανακοίνωσή της η Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας επιβεβαιώνει τον Αν. Υπουργό Υγείας κο Παύλο Πολάκη που από την προηγούμενη εβδομάδα είχε προαναγγείλει τα εγκαίνια του νέου Γενικού Νοσοκομείου Θήρας για την Παρασκευή 15 Ιουλίου, παρουσία του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα.

Τα εγκαίνια του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας διοργανώνονται από το Υπουργείο Υγείας και την ΑΕΜΥ και θα γίνουν το πρωί της Παρασκευής 15/7, στις 11:00.

“H λειτουργία της μονάδας η οποία είναι δυναμικότητας 50 κλινών και συνολικής επιφάνειας 4.580 τ.μ. αναμένεται να αναβαθμίσει το επίπεδο υπηρεσιών δημόσιας υγείας στη Σαντορίνη αλλά και να αποτελέσει βασικό μοχλό για τη μελλοντική τουριστική ανάπτυξη του σημαντικότερου ταξιδιωτικού προορισμού της χώρας” καταλήγει η ανακοίνωση.

Ενημέρωση 14/7/2016, 19.45

Σύμφωνα με ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας στα εγκαίνια θα παραβρίσκονται ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Υγείας, Γιάννης Μπασκόζος και η διοικήτρια της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Όλγα Ιορδανίδου.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη