20.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Let’s do it Santorini! Ραντεβού την Κυριακή στη Βλυχάδα

Με κεντρικό σύνθημα "Γίνε η αλλαγή που περιμένεις"

Share

Το Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας στην παραλία της Βλυχάδας είναι το σημείο απ’ όπου θα ξεκινήσει την Κυριακή 29 Απριλίου στις 11:00 η εθελοντική δράση Let’s do it Greece 2018 για τη Σαντορίνη. Ο Δήμος Θήρας και η ΓΕΩΘΗΡΑ απευθύνουν κάλεσμα συμμετοχής σε εθελοντικούς φορείς, συλλόγους, σχολεία και μεμονωμένους πολίτες με στόχο τον καθαρισμό της παραλίας της Βλυχάδας, μεταδίδοντας ταυτόχρονα το μήνυμα του εθελοντισμού και της συνεργασίας της θηραϊκής κοινωνίας.

Από τον Δήμο Θήρας θα διατεθεί ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ το οποίο θα μεταφέρει τους εθελοντές. Το λεωφορείο θα ξεκινήσει από τα Φηρά στις 10:00 το πρωί και με στάσεις στον Καρτεράδο, τη Μεσαριά, τον Πύργο, το Μεγαλοχώρι και την κεντρική πλατεία του Εμπορείου θα καταλήξει στη Βλυχάδα.

Η ΓΕΩΘΗΡΑ θα παρέχει στους εθελοντές γάντια, σακούλες και νερά, ενώ θα φροντίσει και για την αποκομιδή των συλλεχθέντων απορριμμάτων. Οι εθελοντές θα πρέπει να είναι κατάλληλα ενδεδυμένοι και να φορούν καπέλο.

Μετά το τέλος του καθαρισμού, το Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας θα προσφέρει δωρεάν ξεναγήσεις στον χώρο του μουσείου για όποιον από τους εθελοντές το επιθυμεί.

Η συμμετοχή των Θηραίων πολιτών και κυρίως των παιδιών είναι ιδιαιτέρως σημαντική, καθώς περιβαλλοντικές ενέργειες σαν αυτή ενισχύουν τον εθελοντισμό, τη συμμετοχή στα κοινά και την περιβαλλοντική συνείδηση.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Σαντορίνη 1670 μ.Χ.
Διαφήμιση

Σαντορίνη