Λουκάς Λυγνός: Η βύθιση του Sea Diamond και οι εξελίξεις στο θέμα της ανέλκυσής του (βίντεο)

Τον καθηγητή φυσικής στο Γενικό Λύκειο Θήρας και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Θηραίων Πολιτών για την Ανέλκυση του Sea Diamond κύριο Λουκά Λυγνό φιλοξένησε η εκπομπή του Atlantea “Στο μεταξύ…”, τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021.

Ο κος Λυγνός στην αρχή της εκπομπής αναφέρθηκε στην πορεία του στην εκπαίδευση και απάντησε σε ερωτήσεις που αφορούσαν σε συγκεκριμένες εκπαιδευτικές δραστηριότητες που έχουν πραγματοποιηθεί στο σχολείο που διδάσκει.

Στη συνέχεια ο κύριος Λυγνός μίλησε για τη δράση του Συλλόγου Νεφροπαθών και Φίλων Νεφροπαθών Θήρας “Άγιος Παντελεήμων” όπου είναι αντιπρόεδρος και για την τρέχουσα κατάσταση στον τομέα της αιμοκάθαρσης στη Σαντορίνη.

Στο κύριο μέρος της εκπομπής ο κύριος Λυγνός αναφερθηκε στο ιστoρικό του ναυαγίου του Sea Diamond, τις συνέπειες που έχει για το περιβάλλον η παραμονή του στον βυθό της καλντέρας, στο που βρίσκεται σήμερα το νομικό μέρος της υπόθεσης, καθώς και στο μέγα θέμα της ανέλκυσης του πλοίου που μέχρι σήμερα δεν έχει δρομολογηθεί.

Η εκπομπή προβλήθηκε ταυτόχρονα ταυτόχρονα στα κανάλια του Atlantea στο Youtube και το Facebook και βέβαια στο website μας. Είναι ολόκληρη διαθέσιμη και μετά τη λήξη της στα ίδια σημεία.

Δείτε παρακάτω το video της εκπομπής:



Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη