Σαντορίνη: The Luxury Side of Greece στις 29-30/4 – Το πρόγραμμα του συνεδρίου

Στόχος του συνεδρίου είναι να αναδειχθεί η Ελλάδα ως ένας ισχυρός προορισμός στον συνεχώς αναπτυσσόμενο Τουρισμό Πολυτελείας, με σκοπό να διεκδικήσει τη δική της ξεχωριστή θέση μέσα σε ένα έντονα ανταγωνιστικό διεθνές περιβάλλον

Με περισσότερους από 80 ομιλητές από τον επιχειρηματικό και πολιτικό χώρο και με επίτιμη καλεσμένη τη διεθνούς φήμης συγγραφέα, δρ. διαιτολογίας και super model Maye Musk, ξεκινούν το Σάββατο 29 Απριλίου στη Σαντορίνη οι εργασίες του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου “The Luxury Side of Greece“, όπου θα τεθούν επί τάπητος οι διεθνείς τάσεις, οι τελευταίες εξελίξεις και τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται στον πολυτελή τουρισμό στην Ελλάδα μετά την πανδημία.

Το συνέδριο που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός, θα πραγματοποιηθεί στις 29 και 30 Απριλίου 2023, στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Οινοτουρισμού της Santo Wines, στον Πύργο. Συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Θήρας και την εταιρεία Update Entertainment και τελεί υπό τις αιγίδες του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας, του Πανεπιστημίου Αιγαίου και της P.S.S.E.A.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του διημέρου είναι διαθέσιμο εδώ.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές του συνεδρίου, η είσοδος στο συνέδριο είναι ελεύθερη. Λόγω των περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, επομένως απαιτείται η έγκαιρη προσέλευση των συνέδρων.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη