Η εξωτερική θερμομόνωση των κτηρίων είναι ο πλέον συνηθισμένος τρόπος δόμησης που αποδεδειγμένα συμβάλλει στην εξοικονόμηση ενέργειας, καθώς βελτιώνει την ενεργειακή τους απόδοση αλλά και τη θερμική άνεση στο εσωτερικό τους.

Το κτήριο εξωτερικά δέχεται άμεσα την επίδραση πολλών εξωγενών παραγόντων, όπως: θερμοκρασία, υγρασία, βροχή, χιόνι, παγετός, ηλιακή ακτινοβολία, αέρας, θόρυβος. Επομένως ο σωστός σχεδιασμός και η δημιουργία κατάλληλου εξωτερικού περιβλήματος προστασίας του κτηρίου αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.

Για συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης, η εταιρεία Σπυρίδων Θ. Φουστέρης ΑΕ, με παρουσία και εμπειρία 27 χρόνων στην αγορά της Σαντορίνης, προτείνει τα προϊόντα Planotherm της Novamix, κατάλληλα πιστοποιημένα, όπως επιβάλλει ο κανονισμός 305/2011 που ισχύει από 01/07/2013 μέχρι και σήμερα.

Τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης Novamix Planotherm καλύπτουν τις ακόλουθες ομάδες προϊόντων:

  • Αστάρια και προϊόντα για προετοιμασία του υποστρώματος
  • Συγκολλητικά για θερμομονωτικές πλάκες
  • Συστήματα μηχανικής στερέωσης και λοιπά συμπληρωματικά προϊόντα, όπως γωνιόκρανα, νεροσταλάκτες, βύσματα στερέωσης
  • Θερμομονωτικές πλάκες από διογκωμένη, γραφιτούχα ή εξηλασμένη πολυστερίνη και πετροβάμβακα
  • Κονιάματα βασικού επιχρίσματος και αντιρηγματικής προστασίας
  • Οργανικά επιχρίσματα (ακρυλικά και σιλικονούχα), σε πλήθος αποχρώσεων και σε 6 διαφορετικές κοκκομετρίες
  • Τσιμεντοειδή υδατοαπωθητικά επιχρίσματα με ελαστικότητα και διαφορετικές κοκκομετρίες

Σε συνδυασμό μάλιστα με το πλήθος των διακοσμητικών επιχρισμάτων Planocolor, μας δίνουν τη δυνατότητα όχι μόνο να δημιουργήσουμε μια θερμομόνωση, αλλά να την προσαρμόσουμε στις αισθητικές απαιτήσεις, διευκολύνοντας και την πιο ομαλή ένταξη της κατασκευής στο ευρύτερο περιβάλλον.

Όλα τα παραπάνω μαζί με άλλες αξιόπιστες λύσεις και προτάσεις για είδη υγιεινής, πλακίδια, υδραυλικά και θέρμανση, θα τα βρείτε στο κατάστημα της Σπυρίδων Θ. Φουστέρης ΑΕ, στη Μεσαριά.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή: 08:00-14:00 και 17:00-20:00 και Τετάρτη-Σάββατο: 08:00-15:00
Τηλ. 22860 25013

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here