Σαντορίνη: Maison Concept & Objet για συνδυασμό λειτουργικότητας και αισθητικής

Με ευρεία γκάμα προτάσεων για τον εξοπλισμό τουριστικών καταλυμάτων

Η εικόνα ενός τουριστικού καταλύματος, είτε είναι δωμάτιο ξενοδοχείου, είτε ανεξάρτητη κατοικία προς ενοικίαση, βίλα ή ενοικιαζόμενο δωμάτιο, δημιουργεί την πρώτη εντύπωση και αποτελεί ένα από τα βασικά κριτήρια για να επιλέξει κανείς πού θα μείνει στις διακοπές του. Για τους επαγγελματίες της φιλοξενίας στη Σαντορίνη που θέλουν να δουν τους χώρους του καταλύματός τους να ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό, το κατάστημα Maison Concept & Objet, με μια ευρεία γκάμα σε έπιπλα και είδη διακόσμησης, έρχεται να προσφέρει μοναδικές προτάσεις που συνδυάζουν λειτουργικότητα και σύγχρονο στυλ.
Το Maison Concept & Objet της Σαντορίνης, του επιχειρηματία Αντώνη Ζώρζου, λειτουργεί από το φθινόπωρο του 2022 στην Έξω Γωνιά, και “ντύνει” με μοντέρνα αισθητική το σπίτι και τον επαγγελματικό σας χώρο. Στον μεγάλο χώρο του μπορείτε να δείτε από κοντά τη μεγάλη ποικιλία σε συνθέσεις υπνοδωματίων καθιστικών και τραπεζαρίας, αλλά και στρώματα, έπιπλα εξωτερικού χώρου, αντικείμενα διακόσμησης υψηλής αισθητικής.

Organic, Abstract, Domus, Terra Nova, Ammos είναι μόνο μερικές από τις σειρές στη συλλογή του Maison Concept & Objet για το καλοκαίρι 2024, η καθεμία τόσο μοναδικά ξεχωριστή. Η έμπειρη ομάδα του καταστήματος, έχοντας γνώση των τάσεων που κυριαρχούν αυτή την εποχή και πάντα με προσοχή στη λεπτομέρεια, θα σας βοηθήσει να καταλήξετε στις ιδανικές λύσεις για το τουριστικό σας κατάλυμα, ώστε να διαμορφώσετε έναν χώρο άνετο, μοναδικό και πρακτικό που θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα κάνει τη διαμονή των επισκεπτών σας μια αξέχαστη εμπειρία.

Ενόψει της νέας τουριστικής σεζόν, μια επίσκεψη στο κατάστημα θα σας πείσει!

Maison Concept & Objet | Έξω Γωνιά, Σαντορίνη | Τηλ. 2286032849 | Email: santorini@maison.gr
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-20:00, Σάββατο: 10:00-15:00.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη