Λ. Μαχαιρίτσας και Ν. Πορτοκάλογλου τη Δευτέρα 22/7 στη Σαντορίνη

Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Συλλόγου Κρητών Σαντορίνης “Το Αρκάδι” συνεχίζονται τη Δευτέρα 22 Ιουλίου με τη συναυλία των Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Νίκου Πορτοκάλογλου.

Μετά τη χειμωνιάτικη συνεργασία τους στην Αθήνα, οι δύο τραγουδοποιοί ταξιδεύουν φέτος το καλοκαίρι ανά την Ελλάδα και παρουσιάζουν την παράσταση “Τι έχει μείνει απ’ τη φωτιά”, έναν φόρο τιμής στις ετερόκλητες επιρροές τους και μια αναδρομή στις μεγάλες στιγμές της πορείας τους.

Έχοντας και οι δύο την αφετηρία τους στις αρχές της δεκαετίας του ‘80, ο Νίκος Πορτοκάλογλου και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας άφησαν το στίγμα τους στην δεκαετία με τα δυο ιστορικά τους συγκροτήματα, τους Φατμέ και τους Τερμίτες που είχαν τεράστια επίδραση στις επόμενες γενιές. Από την δεκαετία του ‘90 -που συνεχίζουν πια μόνοι τους- μέχρι και σήμερα δεν έχουν πάψει ποτέ να είναι ανήσυχοι και δημιουργικοί τόσο δισκογραφικά όσο και συναυλιακά και έχουν συνεργαστεί με μια ευρύτατη γκάμα παλιότερων και νέων καλλιτεχνών.

Το ραντεβού τους με το κοινό της Σαντορίνης έχει δοθεί για τη Δευτέρα 22/7, ώρα 21:30, στο Λύκειο Φηρών. Είσοδος: 15 ευρώ

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη