Δημοτικές εκλογές ’23 – Με 185 υποψήφιους στο ψηφοδέλτιό της η Θηραϊκή Πολιτεία

Πλήρες σε αριθμό υποψηφίων και σύμφωνα με τα προβλεπόμενα, κατατέθηκε από τον επικεφαλής της “Θηραϊκής Πολιτείας” Νίκο Ζώρζο το ψηφοδέλτιο της παράταξης για τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. Το ψηφοδέλτιο αποτελείται από 185 υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους, ανανεωμένο σε σημαντικό ποσοστό. Οι γυναικείες υποψηφιότητες είναι 78 και αναλογούν σε ποσοστό 42% και ενώ οι ανδρικές είναι 107, ποσοστό 58%.

Νίκος Ζώρζος

Σε δήλωσή του ο κος Ζώρζος τόνισε: “Η Θηραϊκή Πολιτεία είναι μια Παράταξη που αντιπροσωπεύει τον θηραϊκό λαό. Στο κάλεσμά μας για να βοηθήσουμε τον τόπο μας, ανταποκρίθηκαν Θηραίοι πολίτες από όλες τις επαγγελματικές τάξεις, όλες τις ηλικίες, όλες τις κοινότητες μας. Δημιουργήθηκε μια ομάδα από έμπειρους υποψήφιους, αλλά και πολλές νέες και νέους, που συντάσσονται μαζί μας για ένα κοινό σκοπό. Να προσφέρουν στον τόπο μας, με πολλή δουλειά, αφοσίωση, ανιδιοτέλεια, εντιμότητα.

Η παράταξη της Θηραϊκής Πολιτείας, έχει καταθέσει από τις 22 Αυγούστου πλήρες και ολοκληρωμένο Πρόγραμμα, μελετημένο και σχεδιασμένο ώστε να ξεκινήσει να εφαρμόζεται αμέσως. Το Πρόγραμμα αυτό θα υλοποιηθεί με τη βοήθεια όλων των μελών της παράταξης μας, αιρετών και μη. Κανείς από την ομάδα μας δεν ενώθηκε μαζί μας, για να αποχωρήσει αν δεν εκλεγεί. Οι 186 ενώνουμε δυνάμεις. Μαζί θα εργαστούμε για τη Σαντορίνη και τη Θηρασία, για τη διάσωσή τους, για την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής ντόπιων και επισκεπτών, για τη διατήρηση του πολιτιστικού μας πλούτου, για ένα βιώσιμο μέλλον. Καλούμε όλες και όλους, να γνωρίσετε τους ανθρώπους που θα μπουν μπροστά και θα δουλέψουν. Σας καλούμε να διαβάσετε το Πρόγραμμα μας, να μας στηρίξετε με την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας”.

Διαφήμιση

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη