Με 3-1 νίκησε ο ΑΟ Θήρας την Ηλιούπολη

Φωτογραφία: Κώστας Κωνσταντινίδης

Για δύο σετ η Ηλιούπολη δυσκόλεψε τον ΑΟ Θήρας, αλλά τελικά η ομάδα της Σαντορίνης μετά το 1-1 βρήκε ρυθμό κι εκμεταλλευόμενη την σημαντική απώλεια της Βούκοβιτς έφτασε στη νίκη, στον αγώνα που διεξήχθη το Σάββατο 14/11/2015, στο κλειστό γήπεδο του νησιού.

Στο πρώτο σετ οι δύο ομάδες συμβάδιζαν μέχρι το 13-13 για να γίνει το σκορ 20-13, ενώ στο δεύτερο σετ ο ΑΟ Θήρας ήταν μπροστά με 21-18, αλλά τα σερβίς της Μπίλιανα Γκλιγκόροβιτς έφερε την ανατροπή με την Ηλιούπολη να επικρατεί με 26-24.

Η συνέχεια όμως ήταν μονόλογος του ΑΟ Θήρας καθώς με 11 άσους και 9 μπλοκ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στις φιλοξενούμενες

Τα σετ: 25-19, 24-26, 25-11, 25-10

Η γνώμη του πάγκου:
Απόστολος Οικονόμου «Στα δύο πρώτα σετ δεν είχαμε ρυθμό έχοντας πολλά λάθη σε σερβίς και υποδοχή, αλλά μετά το 1-1 ίσως κάναμε τα δύο καλύτερα μας σετ στην φετινή σεζόν. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και βλέπουμε τα επόμενα παιχνίδια»

Δήμητρα Λυκογιάννη «Είχαμε σοβαρά θέματα στην υποδοχή όπου φάνηκε με την απουσία της βασικής ακραίας μας. Ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθειά μας».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη