17.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Με αλλαγές η φετινή τελετή απονομής των Όσκαρ

Share

Από “διάφορα μέρη”, μεταξύ αυτών το Χόλιγουντ, θα μεταδοθεί ζωντανά η φετινή τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, που έχει μετατεθεί για τις 25 Απριλίου, λόγω της πανδημίας του νέου κορονοϊού.

Παρά την επιδημία της Covid-19, εξαιτίας της οποίας το Λος Άντζελες βρίσκεται υπό περιορισμούς, “η Ακαδημία είναι αποφασισμένη να παρουσιάσει μια τελετή απονομής των Όσκαρ άνευ προηγουμένου, προτάσσοντας τη δημόσια υγεία και την ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων”, επιβεβαίωσε μια εκπρόσωπος τύπου της Ακαδημίας Τεχνών και Επιστημών του Κινηματογράφου, που απονέμει τα περίοπτα χρυσά αγαλματίδια.

“Για να δημιουργήσουμε ένα θέαμα με φυσική παρουσία, το οποίο το κοινό μας παγκοσμίως θέλει να παρακολουθήσει, προσαρμοσμένοι στους περιορισμούς της πανδημίας, η τελετή θα προβληθεί σε απευθείας μετάδοση από πολλούς χώρους, μεταξύ αυτών το εμβληματικό Dolby Theater”, που παραδοσιακά φιλοξενεί τα Όσκαρ, στην καρδιά του Χόλιγουντ, συμπλήρωσε η ίδια.

Η Ακαδημία δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την 93η τελετή ή τις διάφορες τοποθεσίες όπου θα διεξαχθεί.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η τελετή των βραβείων Όσκαρ οργανώνεται ταυτόχρονα σε διάφορες περιοχές. Τη δεκαετία του 1950, η αναμετάδοσή της έγινε από το Λος Άντζελες και τη Νέα Υόρκη.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Σαντορίνη 1670 μ.Χ.
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη