A1 βόλεϊ γυναικών: Με ανατροπή ξεκίνησαν τα play off

Ο Πανναξιακός έσπασε το πλεονέκτημα έδρας του Παναθηναϊκού

Πηγή φωτογραφίας: www.volleyball.gr

Η αυλαία της ημιτελικής φάσης των αγώνων play off για την Α1 βόλεϊ γυναικών άνοιξε σήμερα (5/4) με την αναμέτρηση μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Πανναξιακού στο Μετς, εκεί όπου η ομάδα της Νάξου ανατρέποντας το πλεονέκτημα έδρας των πρασίνων, νικώντας με 3-1.

Η νησιώτικη ομάδα έκανε το 1-0 στις νίκες και χρειάζεται μία ακόμα για να προκριθεί στην τελική φάση του πρωταθλήματος. Το δεύτερο ματς μεταξύ των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 8/4 στη Νάξο, όπου αν ο Παναθηναϊκός πετύχει τη νίκη και ισοφαρίσει τη σειρά, τότε η πρόκριση στον τελικό θα κριθεί στον τρίτο και τελευταίο αγώνα στις 11/4.

[adning id="140783"]

Το Σάββατο 8/4 (ώρα 17:00) ξεκινούν και οι υποχρεώσεις του ΑΟ Θήρας για την ημιτελική φάση των play offs, απέναντι στον Ολυμπιακό, ο οποίος ως πρώτος στη βαθμολογία της κανονικής περιόδου έχει το πλεονέκτημα της έδρας. Ο αγώνας του Σαββάτου θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη, ενώ ο δεύτερος αγώνας της σειράς είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 19/4 στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ. Αν χρειαστεί και τρίτος αγώνας, αυτός θα γίνει στις 22/4, επίσης στο γήπεδο του Ρέντη.

Στο μεταξύ, ο Ολυμπιακός έχει προκριθεί στην τελική φάση του Challenge Cup και θα διεκδικήσει το τρόπαιο απέναντι στην τουρκική Bursa BBSK στις 12/4 (εντός έδρας) και στις 15/4 (εκτός έδρας).

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη