Με Λάμπρο Φισφή το φινάλε του 9ου Φεστιβάλ Στρογγύλη

Ακούστε το άρθρο

Με τη stand up comedy παράσταση “Πολύ καλύτερα τώρα” από τον Λάμπρο Φισφή πέφτει την Πέμπτη 10/9 η φετινή αυλαία του Φεστιβάλ Στρογγύλη.

Βάζοντας στο μικροσκόπιο τις λεπτομέρειες της καθημερινότητας που μας ενώνουν, σε έναν μονόλογο ο Λάμπρος Φισφής υπεραναλύει τη ζωή, αυτοσαρκάζει όλη του την ύπαρξη, παραπονιέται σχεδόν για τα πάντα… και μετά παραπονιέται και για τα υπόλοιπα! Δεκαπέντε χρόνια stand up comedy, 10 χρόνια γάμου, 8 χρόνια πατέρας, όλα μετατρέπονται σε 90 λεπτά γέλιου!

Ο Λάμπρος Φισφής παρατηρεί όσα βιώνουμε καθημερινά, βρίσκει την κρυμμένη κωμωδία σε ό,τι μας περιβάλλει και αποδεικνύει ότι μοιάζουμε περισσότερο απ’ όσο πιστεύουμε. Μια μοναδική παράσταση που θα σας κάνει να γελάσετε, να ταυτιστείτε και να δείτε τη ζωή αλλιώς!

Πέμπτη 10/9 | Ώρα 21:30 | Προαύλιος χώρος Κλειστού Γυμναστηρίου Σαντορίνης, Καρτεράδος | Είσοδος ελεύθερη


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη