Με προεκλογικό χρώμα η κοπή της πίτας στη ΔΗΜΤΟ Θήρας της Νέας Δημοκρατίας

Σε προεκλογικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σάββατου 18/2 στη Σαντορίνη η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Θήρας της Νέας Δημοκρατίας.

Το παρών έδωσαν οι τρεις βουλευτές Κυκλάδων Γιάννης Βρούτσης, Φίλιππος Φόρτωμας και Κατερίνα Μονογυιού, που θα είναι εκ νέου υποψήφιοι στις επικείμενες κοινοβουλευτικές εκλογές, καθώς και οι πολιτευτές Μάρκος Καφούρος και Δέσποινα Πρίνια που, αν και δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, φαίνεται πως τα ονόματά τους θα είναι επίσης στο ψηφοδέλτιο των Κυκλάδων. Στις ομιλίες τους όλοι έστειλαν μήνυμα συσπείρωσης, νίκης και αυτοδυναμίας, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη των Κυκλάδων.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Κατά την ομιλία του ο Έπαρχος Θήρας Χαράλαμπος Δαρζέντας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σημαντική ευκαιρία που έχει, στο πρόσωπο του κου Καφούρου, η Σαντορίνη για να εκλέξει βουλευτή, ενώ ο Δήμαρχος Θήρας Αντώνης Σιγάλας στάθηκε στη στενή συνεργασία που έχει τα τελευταία χρόνια με την κυβέρνηση και στα οφέλη που έχει εισπράξει η Σαντορίνη.

Χαιρετισμούς απηύθυναν επίσης ο Νίκος Ζώρζος, επικεφαλής της Θηραϊκής Πολιτείας και ο Πέτρος Πρέκας, εκπροσωπώντας τη δημοτική παράταξη Τώρα! Για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά.

Στην αρχή της εκδήλωσης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του εκλιπόντος τέως προέδρου της ΔΗΜΤΟ Θήρας της ΝΔ Ματθαίου Δαρζέντα, στην απουσία του οποίου αναφέρθηκαν και πολλοί από όσους πήραν το λόγο κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη