Σαντορίνη: Με σειρά προτεραιότητας η κάλυψη θέσεων μέσω voucher στους παιδικούς σταθμούς

Η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα “Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης 2022-2023” (πρώην “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής”) έχει ήδη ξεκινήσει και θα είναι σε εξέλιξη μέχρι τις 12 Αυγούστου.

Βάσει του χρονοδιαγράμματος, οι οριστικοί πίνακες με τους δικαιούχους των voucher για την εγγραφή των παιδιών τους σε βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς, καθώς και σε κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών (ΚΔΑΠ), θα αναρτηθούν στις 23 Αυγούστου.

Με ανακοίνωσή του, ο Οργανισμός Κοινωνικής Μέριμνας και Παιδείας του Δήμου Θήρας ενημερώνει πως η επιλογή παιδιών για να καλυφθούν οι προβλεπόμενες μέσω voucher θέσεις στον Παιδικό Σταθμό Επισκοπής Γωνιάς, στον Παιδικό Σταθμό Οίας και στον Βρεφονηπιακό Σταθμό του Εμπορείου θα γίνει με σειρά προτεραιότητας.

Για τον λόγο αυτό, οι ωφελούμενοι γονείς που θα πάρουν το voucher, θα πρέπει να στείλουν άμεσα με email στο okmp@1353.syzefxis.gov.gr με συνημμένο το pdf αρχείο της αξίας τοποθέτησης (voucher), αναγράφοντας επίσης, τον παιδικό/βρεφονηπιακό σταθμό που επιθυμούν, την ημερομηνία γέννησης του παιδιού, το τηλέφωνο επικοινωνίας της μητέρας και τη ΔΟΥ της μητέρας.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Σύμφωνα με απόφαση του ΔΣ του Οργανισμού Κοινωνικής Μέριμνας και Παιδείας του Δήμου Θήρας, για το σχολικό έτος 2022-2023, το 30% των θέσεων κάθε δομής θα καλυφθεί με σειρά μοριοδότησης (οι αιτήσεις έχουν ολοκληρωθεί) και το 70% μέσω των voucher της ΕΕΤΑΑ.

Συγκεκριμένα, ανά σταθμό:

Παιδικός Σταθμός Επισκοπής Γωνιάς: 83 θέσεις μέσω voucher και 35 με σειρά μοριοδότησης
Παιδικός Σταθμός Οίας: 21 θέσεις μέσω voucher και 9 με σειρά μοριοδότησης
Βρεφονηπιακός σταθμός Εμπορείου (βρέφη): 17 θέσεις μέσω voucher και 7 με σειρά μοριοδότησης
Βρεφονηπιακός σταθμός Εμπορείου (νήπια): 35 θέσεις μέσω voucher και 15 με σειρά μοριοδότησης

Σε περίπτωση που δεν καλυφθούν οι οριζόμενες θέσεις με τη χρήσης voucher, αυτές θα καλύπτονται από τον πίνακα μοριοδότησης. Για τους γονείς που καταρχήν λαμβάνουν θέση με βάση τον πίνακα μοριοδότησης και διαπιστώνουν πως είναι ωφελούμενοι voucher , αυτό θα ενεργοποιείται και δε θα καταβάλλουν τα μηνιαία τροφεία.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη