ΑΟ Θήρας: Με στόχο το τρίποντο κόντρα στη Λαμία

Την ομάδα της Λαμίας υποδέχεται το Σάββατο 20/2 ο ΑΟ Θήρας, για την 8η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών και πρώτη του β’ γύρου του πρωταθλήματος. Θεωρητικά οι γηπεδούχες δε θα συναντήσουν δυσκολία απέναντι στις νεοφώτιστες του πρωταθλήματος που μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα και βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Αντίθετα, η ομάδα της Σαντορίνης μετρά μόνο νίκες και με 13 βαθμούς βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με έναν βαθμό πίσω από τον Άρη, έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο,καθώς ο προχθεσινός αγώνας με τον Ηλυσιακό για την 7η αγωνιστική αναβλήθηκε λόγω των καιρικών συνθηκών που δεν επέτρεπαν τη μετάβαση της ομάδας στο νησί.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα διεξαχθεί χωρίς παρουσία θεατών, αλλά θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από το κανάλι της τοπικής τηλεόρασης και από το κανάλι του ΑΟ Θήρας στο YouTube.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής, στον Α’ όμιλο ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Άρη, ενώ θα αναμετρηθούν επίσης το Μαρκόπουλο με τον Ηλυσιακό. Στον Β’ όμιλο, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί στην έδρα του τον Πορφύρα, ενώ η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Αίαντα Ευόσμου. Η αναμέτρηση μεταξύ Ολυμπιακού και Θέτιδας αναβλήθηκε, κατόπιν κοινού αιτήματος των δύο ομάδων, μετά από εντοπισμό κρουσμάτων Covid-19 στην ομάδα των ερυθρολεύκων.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη