Mega, Antenna και Star στη Σαντορίνη με την υποστήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων

Η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης ενημερώνει για συγκεκριμένες ενέργειες που έγιναν τις προηγούμενες μέρες σχετικά με την πρόσκληση ή διευκόλυνση τηλεοπτικών συνεργείων προκειμένου να επισκεφθούν το νησί και να γυριστούν τηλεοπτικά πλάνα που θα προβάλλουν τη Σαντορίνη στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό. Συγκεκριμένα:

Ένα όμορφο ταξιδιωτικό οδοιπορικό για την Σαντορίνη και τις επιλογές που παρέχει στους επισκέπτες της, διοργάνωσε και παρουσίασε στο πλαίσιο της συνεργασίας του με την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή “Fthis” που προβάλλεται στον τηλεοπτικό σταθμό “Ant1” ο δημοσιογράφος Σάκης Πατηνιώτης, ύστερα από πρόταση της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης προς την παραγωγή της εκπομπής.

Τα γυρίσματα στο νησί πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες μέρες, ενώ το ρεπορτάζ που δημιουργήθηκε, προβλήθηκε σε 4 διαφορετικές μέρες το διάστημα 9 – 13 Ιουλίου.

Τα γυρίσματα των βίντεο που προβάλλουν τις ομορφιές και τις ιδιαιτερότητες του νησιού περιλαμβάνουν επισκέψεις στα σημαντικότερα σημεία και αξιοθέατά του, όπως στο Ηφαίστειο, στην Οία και το δημοφιλές της ηλιοβασίλεμα, σε οινοποιεία, στα σοκάκια των Φηρών κ.α., ενώ περιλαμβάνονται και πολλές συνεντεύξεις, τοπικά χορευτικά, παρουσίαση των ιδιαίτερων αγροτικών προϊόντων και γεύσεων του νησιού και πολλά άλλα.

Τα βίντεο μπορείτε να τα βρείτε την διεύθυνση : http://www.fthis.gr/videos

Η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης θα ήθελε να ευχαριστήσει την παραγωγή και τους συνεργάτες της εκπομπής που υποστήριξαν και υλοποίησαν την πρότασή της.

Στο πλαίσιο της επιλογής του για την προβολή των επιχειρήσεων “Caldera Collection” στο απογευματινό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Star Channel το διάστημα Δευτέρα εως Πέμπτη 15 – 18 Ιουλίου,  ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης Ανδρέας Πατηνιώτης, επέλεξε μεγάλο μέρος του διαφημιστικού χρόνου να αφιερωθεί στην προβολή της Σαντορίνης και των ταξιδιωτικών επιλογών που έχει να προσφέρει στους επισκέπτες της.

Στο πλαίσιο αυτής της επιλογής, τηλεοπτικό συνεργείο του σταθμού βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο νησί προκειμένου να πραγματοποιήσει γυρίσματα σε πολλές περιοχές αλλά και επιχειρήσεις της Σαντορίνης.

Η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης θα ήθελε να ενημερώσει τα μέλη της, ότι στην περίπτωση που αναλαμβάνουν ή συμμετέχουν σε ανάλογες πρωτοβουλίες, μπορούν εάν το επιθυμούν να την ενημερώνουν με σκοπό να προβάλλονται ακόμη περισσότερο αυτές οι ενέργειες.

Η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης θέλει να ευχαριστήσει τον αντιπρόεδρό της και ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου Astro Palace κ. Μακάριο Σιγάλα καθώς και το μέλος της κ. Μιχάλη Καραμολέγκο ιδιοκτήτη του Kamari Tours, για την φιλοξενία και τις υποστηρικτικές υπηρεσίες που παρείχαν το διάστημα 10-15 Ιουλίου, στην ομάδα της παραγωγής της τηλεοπτικής εκπομπής του Mega Channel “Master Chef” προκειμένου να πραγματοποιηθούν στο νησί γυρίσματα με θέμα την τοπική κουζίνα και γαστρονομία της Σαντορίνης.

Η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης θα ήθελε παράλληλα να ενημερώσει τα μέλη της ότι σύμφωνα με τα αιτήματα για την παροχή φιλοξενίας που κατά καιρούς προκύπτουν, με ανακοινώσεις της ενημερώνει τα μέλη της στο ενδεχόμενο που έχουν και μπορούν να προσφέρουν δωμάτια των επιχειρήσεών τους.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη