Μεγάλα ονόματα και φέτος στο φεστιβάλ Στρογγύλη

Τέσσερις ημέρες γεμάτες μουσική και τραγούδι για όλα τα γούστα υπόσχεται για τις 9-12 Ιουλίου ο ΔΑΠΠΟΣ, έχοντας εξασφαλίσει τη συμμετοχή πολλών και μεγάλων ονομάτων της ελληνικής μουσικής σκηνής στο 2ο Φεστιβάλ Στρογγύλη.

Το φεστιβάλ θα ξεκινήσει την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015 με την Σαντορινιά Φλώρα Χρυσού μαζί με τον εξαιρετικό τραγουδοποιό Χρήστο Νινιό, τον εκπρόσωπο της ελληνικής ροκ σκηνής Πέτρο Θεοτοκάτο και τον άνθρωπο-ορχήστρα Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο.

stroggyli_9jun15

Μια μέρα μετά, την Παρασκευή 10 Ιουλίου την σκυτάλη θα πάρουν η Ανδριάννα Μπάμπαλη και ο νικητής του πρώτου διαγωνισμού Jumbing Fish Γιώργος Ρους, καθώς και οι μεγάλες ερμηνεύτριες Ελένη Βιτάλη και Γλυκερία.

stroggyli_10jun15

Το Σάββατο 11 Ιουλίου 2015 στη σκηνή θα βρεθούν ο ένας και μοναδικός Θάνος Μικρούτσικος συνοδευόμενος απ’ τον Κώστα Θωμαΐδη και την Αφροδίτη Μάνου, ενώ σε μία συνεργασία έκπληξη τα Κίτρινα Ποδήλατα θα πάρουν… φόρα και θα μας “απογειώσουν” παρέα με τον καταξιωμένο και πάντα επίκαιρο Πάνο Κατσιμίχα.

stroggyli_11jun15

Η “αυλαία” του Φεστιβάλ θα πέσει την Κυριακή 12 Ιουλίου 2015 με τον Μπάμπη Στόκα, των Πυξ Λαξ, καθώς επίσης και τον πολυτάλαντο Πάνο Μουζουράκη μαζί με την “ρετρό” Πέννυ Μπαλτατζή.

stroggyli_12jun15

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου του ΔΑΠΠΟΣ, με ώρα έναρξης στις 20:30. Την πρώτη ημέρα η είσοδος θα είναι ελεύθερη, ενώ τις υπόλοιπες ημέρες η τιμή εισόδου θα είναι στα 10 ευρώ. Θα υπάρχει επίσης η δυνατότητα προαγοράς ενιαίου εισιτηρίου για όλες τις μέρες του φεστιβάλ με 20 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη