Ερυθρός Σταυρός Σαντορίνης: Μεγάλη η ανταπόκριση για ανθρωπιστική βοήθεια προς τους σεισμόπληκτους

Άμεση και συγκινητική είναι η ανταπόκριση των πολιτών της Σαντορίνης στο κάλεσμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για συγκέντρωση τροφίμων και κλινοσκεπασμάτων για τους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και της Συρίας. Ήδη σήμερα έφυγαν από τη Σαντορίνη προς την κεντρική αποθήκη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού επτά παλέτες με τρόφιμα και κλινοσκεπάσματα και η δράση συνεχίζεται μέχρι την Παρασκευή 17/2, οπότε και θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση.

Θυμίζουμε ότι συγκεντρώνονται μόνο:

τρόφιμα μακράς διάρκειας: αλεύρι, ζυμαρικά, όσπρια, γάλα εβαπορέ, γάλα σκόνη (για παιδιά), κονσέρβες (παντός τύπου), δημητριακά, παξιμάδια
κλινοσκεπάσματα: υπνόσακοι και κουβέρτες σε πολύ καλή κατάσταση

Επισημαίνεται ότι δεν συγκεντρώνονται είδη ρουχισμού.

Τα αγαθά συγκεντρώνονται στην αποθήκη του Περιφερειακού Τμήματος Θήρας του ΕΕΣ, πίσω από το Επαρχείο (πρώην τεχνικό τμήμα ΔΕΗ), από Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 11:00-13:00 και 17:00-18:00. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6944373565 και 6944514234.

Το Περιφερειακό Τμήμα Θήρας με ανακοίνωσή του ευχαριστεί όλους τους πολίτες που έχουν ανταποκριθεί μέχρι τώρα, τη Μεταφορική Χάλαρης που ανέλαβε τη συσκευασία και τη μεταφορά των αγαθών, καθώς και τους πολιτιστικούς συλλόγους Μεγαλοχωρίου “Το Μετόχι” και Μεσαριάς “Ο Άγιος Δημήτριος” για την ουσιαστική συνδρομή τους.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη