“Μεγιστοποίηση εσόδων και διαχείριση διανομής” από το ΙΝΣΕΤΕ στην Αθήνα

Σεμινάριο σε συνεργασία με τη Lausanne Hospitality Consulting

Το ΙΝΣΕΤΕ, φέρνει στην Ελλάδα, για δεύτερη συνεχή χρονιά, τη Lausanne Hospitality Consulting, του κορυφαίου ελβετικού εκπαιδευτικού ιδρύματος Ecole hôtelière Lausanne.

25 επαγγελματίες στον τομέα των πωλήσεων και της διαχείρισης εσόδων ξενοδοχείων, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το σεμινάριο με τίτλο “Μεγιστοποίηση εσόδων και διαχείριση διανομής” (Maximizing Revenue & Managing Distribution), που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, από τις 18 έως τις 21 Μαρτίου 2019. Στο εξειδικευμένο αυτό σεμινάριο θα αναλυθούν θέματα όπως οι στρατηγικές τιμολόγησης και διανομής, τεχνικές αύξησης εσόδων, διάγνωση χαμένων ευκαιριών πώλησης, κ.α.

Το ΙΝΣΕΤΕ, συνεχίζοντας την εκπαιδευτική του δράση, καλύπτει μεγάλο μέρος του κόστους συμμετοχής, δίνοντας στους επαγγελματίες τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν υψηλού επιπέδου επαγγελματική κατάρτιση με συμβολικά κόστη συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις δείτε εδώ.

Σχετικά με την Lausanne Hospitality Consulting
Η Lausanne Hospitality Consulting είναι υπεύθυνη για την εκπαίδευση και συμβουλευτική στελεχών, με γραφεία στη Λωζάνη και το Πεκίνο.

Σχετικά με το Ecole hôtelière de Lausanne
Το Ecole hôtelière de Lausanne προσφέρει πρωτοποριακή εκπαίδευση προετοιμάζοντας τους φοιτητές του για μία διεθνή καριέρα στον χώρο της φιλοξενίας.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here