Μέλος του ΔΣ του ΟΑΚΑ ο Ανδρέας Πατηνιώτης

Με απόφαση του αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση που δημοσιεύθηκε πρόσφατα σε ΦΕΚ, ο γνωστός επιχειρηματίας και αθλητικός παράγοντας της Σαντορίνης, ως Αντιπρόεδρος του ΑΟ Θήρας, Ανδρέας Πατηνιώτης, ορίζεται μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών “Σπύρος Λούης” (ΟΑΚΑ).

Το νέο εννεαμελές Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΚΑ έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Γεωργία Φυρίγου-Κόνσολο
Αντιπρόεδρος: Μαργαρίτα Οικονομοπούλου
Γραμματέας: Γιώργος Κασναφέρης
Μέλη: Αριστοτέλης Βαβουγυιός, Ανδρέας Πατηνιώτης, Γιώργος Αλικάκος, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, Νικόλαος Ξυλούρης, Ιωάννα Μπάτσου

Η θητεία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου (πλην Προέδρου, Αντιπροέδρου) είναι διετής.

Α. Πατηνιώτης: Τιμητική επιλογή, μεγάλη ευθύνη
“Θεωρώ πως το να υπηρετήσω αυτό το εμβληματικό ορόσημο και εκπληκτικό τοπόσημο του ελληνικού αθλητισμού, αποτελεί για μένα τεράστια τιμή και σοβαρότατη ευθύνη”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Πατηνιώτης σχετικά με την ανάληψη των νέων του καθηκόντων. “Ελπίζω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες του Υπουργού κ. Γιάννη Βρούτση που με επέλεξε για να εκπροσωπήσω τη νησιωτική Ελλάδα στο πεδίο της αθλητικής δραστηριότητας. Προτίθεμαι να αναλώσω όλες μου τις δυνάμεις για να δικαιώσω αυτήν την τιμητική επιλογή που θεωρώ πως αντανακλά στο σύνολο των νησιωτών του αθλητισμού”, συμπλήρωσε.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη