Σαντορίνη: Μετάλλια και πολύτιμες εμπειρίες για τους αθλητές της K-Team στο Κύπελλο Ελλάδας

Δυναμικό “παρών” έδωσε ο Α.Σ. Βασιλιάς Θήρας (K-Team) στο Κύπελλο Ελλάδος 2023 που διοργάνωσε στην Αθήνα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιται, στις 2-3/12.

Με καλές εμφανίσεις, οι αθλητές του συλλόγου, κάνοντας μέχρι και τέσσερις αγώνες, αποκόμισαν μετάλλια αλλά και πολύτιμες εμπειρίες για τη μετέπειτα αγωνιστική τους πορεία. Έξι αθλητές έφτασαν μάλιστα στους τελικούς των κατηγοριών τους και κατάφεραν να διακριθούν: η Αριάδνη Αντρέι και η Ηρώ Μίρτο στην πρώτη θέση και οι Γιώργος Χάλαρης, Λιγνός Άγγελος, Τράτσκας Λάζαρος και Δεναξά Αικατερίνη στη δεύτερη θέση.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από τον τίτλο της Κυπελλούχου Ελλάδος, η Αριάδνη Αντρέι πήρε το βραβείο του καλύτερου wai kru πριν από αγώνα, με απόφαση του προέδρου και της επιτροπής διαιτησίας, αλλά και το βραβείο “ανερχόμενο αστέρι στο muay thai” από τον πρόεδρο και την επιτροπή προπονητών της ομοσπονδίας.

Ο Α.Σ. Βασιλιάς Θήρας διακρίθηκε επίσης ως η πολυπληθέστερη ομάδα του κυπέλλου Ελλάδας για το 2023, καθώς συμμετείχε στους αγώνες με 36 αθλητές, 1 προπονητή, 2 βοηθούς προπονητή, 1 εθελοντή για την ομοσπονδία και 10 συνοδούς.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη