Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)

Μια αλλιώτικη ιστορία "αγάπης" από τη Lacta και τη Διοτίμα

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών στις 25 Νοεμβρίου, η Lacta και το Κέντρο για τα έμφυλα δικαιώματα και την ισότητα “Διοτίμα” παρουσιάζουν μια διαφορετική ιστορία “αγάπης”.

Το ανατριχιαστικό φιλμ αφηγείται την ιστορία μιας νεαρής γυναίκας, η οποία δολοφονείται από τον σύντροφό της κατά τη διάρκεια ενός καυγά, όταν του ζητά να χωρίσουν. Νωρίτερα ξετυλίγεται το κουβάρι της σχέσης τους, μιας σχέσης που στην αρχή φάνταζε ειδυλλιακή, για να εξελιχθεί σε χειριστική και να καταλήξει στο τραγικό φινάλε.

“Έκανα τα πάντα, ή έτσι νόμιζα. Τώρα πια δεν έχει σημασία. Σημασία έχει τι θα κάνεις εσύ που ακόμα μπορείς”, ακούγεται να λέει στο τέλος η πρωταγωνίστρια, στέλνοντας το μήνυμα στις γυναίκες που βλέπουν σημάδια και τα αγνοούν, αλλά και σε εκείνες που δεν ξέρουν να τα αναγνωρίζουν.

“Μέχρι σήμερα, το 2021, 13 γυναίκες έχουν δολοφονηθεί και χιλιάδες έχουν κακοποιηθεί από εκείνους που υποτίθεται πως τις “αγαπούσαν”. Αυτό δεν είναι αγάπη”, καταλήγει η ταινία.

Το Κέντρο για τα έμφυλα δικαιώματα και την ισότητα “Διοτίμα” συμβουλεύει εδώ πώς θα αναγνωρίσεις τα σημάδια της ψυχολογικής ή σωματικής βίας σε μια σχέση.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη