Assyrtico Beer Garden: Μια δροσερή αυλή αφιερωμένη στις μπίρες του Αιγαίου

Έχοντας κάνει τα τελευταία χρόνια στροφή σε coffee-snack bar, το Assyrtico στα Φηρά, προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από σνακ, παγωτό, προιόντα deli, καθώς και αποκλειστικά ελληνικό κρασί και μπίρες, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά ελληνικά προϊόντα, έχοντας επιλέξει να στηρίζει Έλληνες παραγωγούς.

Στο πλαίσιο αυτό, εδώ και λίγες μέρες το Assyrtico Snack and Coffee Bar άνοιξε ξανά τον “κρυφό” του κήπο και πλέον στεγάζει και το Assyrtico Beer Garden, το πρώτο και μοναδικό στη Σαντορίνη.

Με ξεχωριστή είσοδο από την κεντρική πλατεία των Φηρών αλλά και μέσα από το καφέ, στη δροσερή αυλή οι επισκέπτες μπορούν να γευτούν πάνω από 30 μπίρες που παράγονται σε νησιά του Αιγαίου. Έμφαση δίνεται στις ντόπιες μπίρες Σαντορίνης από τις δύο ζυθοποιίες του νησιού, χωρίς όμως να λείπουν και ετικέτες από το Β. Αιγαίο και τη Σαμοθράκη, τα νησιά των Κυκλάδων και την Κρήτη.

“Διαλέξαμε τις πιο ιδιαίτερες μπίρες από το κάθε νησί για μια ξεχωριστή νέα εμπειρία”, σημειώνουν οι άνθρωποι του Assyrtico Beer Garden, που υπόσχονται γευστικά ταξίδια στο Αιγαίο.

Assyrtico Beer Garden – Φηρά
Tηλ. 2286022463 – Email: info@assyrtico-takeaway.com

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη