20.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

“Save Vintage 2019”, μια οινική καμπάνια για τα κρασιά που επισκίασε η πανδημία

Share

Για τις περισσότερες οινοπαραγωγικές περιοχές της Ελλάδας, οι ειδικοί συμφωνούν πως το 2019 ήταν μία εξαιρετική χρονιά και πως τα κρασιά της εσοδείας αυτής διαθέτουν εξαιρετικά γευστικά χαρακτηριστικά. Πολλοί οινοποιοί εκτιμούν πως η εσοδεία του 2019 είναι μία από τις κορυφαίες των τελευταίων δεκαετιών ή ακόμα και εσοδεία “αναφοράς” για την περιοχή τους. Ωστόσο, τα ελληνικά κρασιά 2019 επισκιάστηκαν από την πανδημία. Έτσι, η εταιρεία Vinetum δημιούργησε την καμπάνια Save Vintage 2019, για να υποστηρίξει τη διάσωσή τους.

Με την εστίαση να υπολειτουργεί, τον τουρισμό σε κρίση και το Οινόραμα, τη μεγαλύτερη έκθεση ελληνικών κρασιών στον κόσμο, να έχει ακυρωθεί για το 2020, η εν λόγω καμπάνια, με πυρήνα την ιστοσελίδα www.SaveVintage2019.gr, από τις αρχές του καλοκαιριού φιλοδοξεί να κινητοποιήσει μαζικά όλους τους Έλληνες οινοποιούς, φορείς, διαμορφωτές κοινής γνώμης και οινόφιλους. Στοχεύει, έτσι, στην άμεση ενδυνάμωση της κατανάλωσης ελληνικών κρασιών εσοδείας 2019 και όχι μόνο.

Τελικός σκοπός της καμπάνιας είναι να κεντρίσει το ενδιαφέρον του καταναλωτή και να εξάψει τη φαντασία του, ώστε να αγοράσει κρασιά, αρχικά εσοδείας 2019. Το “Save” στην προκειμένη περίπτωση έχει διττή σημασία: “Σώστε”, δηλαδή καταναλώστε και χαρείτε τα κρασιά του 2019 προτού χαθούν και “Φυλάξτε” τα, δηλαδή αποθηκεύστε και παλαιώστε τα κρασιά αυτά, ακόμα και τα λευκά, επειδή είναι υψηλής ποιότητας. Γιατί, πράγματι, τα κρασιά του 2019 είναι πλούσια, νόστιμα, τραγανά και ισορροπημένα και πολλά από αυτά θα μπορέσουν να παλαιώσουν για δεκαετίες σε ιδανικές συνθήκες.

Μην ξεχνάτε ότι στο Atlantea eshop θα βρείτε μεγάλη γκάμα κρασιών από τα οινοποιεία της Σαντορίνης, αλλά και επιλεγμένα κρασιά από την υπόλοιπη Ελλάδα. Με δωρεάν παράδοση στη Σαντορίνη και με μεταφορικά μόλις 3,47 ευρώ για τις υπόλοιπες περιοχές της χώρας, επιλέξτε ποια κρασιά θα “σώσετε” και σύντομα θα βρίσκονται στα ποτήρια σας!

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
The Wine Bar at Heliotopos, Santorini - The cave
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Σαντορίνη 1670 μ.Χ.
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη