Μια “Σαντορίνη” στο ποτήρι του επικεφαλής της Pfizer Α. Μπουρλά

Στα μέσα Αυγούστου, ο επικεφαλής της Pfizer Άλμπερτ Μπουρλά μίλησε στους Financial Times για την επιτυχία του mRNA εμβολίου της εταιρείας του, για τις πιέσεις που του ασκούσε ο τέως Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για επιτάχυνση της έρευνας, για την επιλογή του Ισραήλ για το πρώτο μαζικό εμβολιαστικό πρόγραμμα, ακόμα και για την ιστορία της οικογένειάς του στη Θεσσαλονίκη.

Η συνέντευξη δόθηκε κατά τη διάρκεια πρόσκλησης σε γεύμα, στο διάσημο ελληνικό εστιατόριο Milos, στη Νέα Υόρκη. Το μενού, όπως είναι αναμενόμενο, είχε έντονη αύρα Ελλάδας (παϊδάκια, ψάρι, ψητό χταπόδι πάνω σε πουρέ φάβας, ροδέλες τηγανητό καλαμάρι, κολοκυθάκια τηγανητά με τζατζίκι, ελληνική σαλάτα, γιαούρτι με μέλι κ.ά.), όμως εμείς στεκόμαστε ιδιαίτερα στην επιλογή του ίδιου του Α. Μπουρλά για το κρασί που θα το συνόδευε. Μια Σαντορίνη του Οινοποιείου Βενετσάνου και μάλιστα σε φιάλη, αφού “θα έπιναν πολύ”. Μια “τραγανή Σαντορίνη με μεταλλικές νότες”, όπως περιγράφει ο δημοσιογράφος των FT Ντέιβιντ Κρόου.

Το γεύμα-συνέντευξη κράτησε τρεις και πλέον ώρες. Μπορείτε να διαβάσετε τα όσα ενδιαφέροντα συζητήθηκαν εδώ (στα αγγλικά).

Αν θέλετε να δοκιμάσετε κι εσείς μια Σαντορίνη Βενετσάνου κλικ εδώ για να την αποκτήσετε.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη