Μια “Υπόγεια πόλη” το Σάββατο από την Κινηματογραφική Λέσχη Θήρας

“Suburra” ονομαζόταν η πιο κακόφημη πλευρά της Αρχαίας Ρώμης. Η περιοχή όπου ήταν συγκεντρωμένοι οι οίκοι ανοχής και οι ταβέρνες που σύχναζαν εγκληματίες, αλλά και οι πολιτικοί που τους συναντούσαν για να ζητήσουν χάρες και να πληρώσουν ή να πληρωθούν για σκοτεινές συνεργασίες. Οι εβδομαδιαίες προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης Θήρας συνεχίζονται το Σάββατο 18 Νοεμβρίου με την ταινία:

Suburra: Υπόγεια πόλη

Υποψήφια για πέντε βραβεία David di Donatello: Καλύτερο Μοντάζ, Β’ Ανδρικής ερμηνείας, Φωτογραφίας, Παραγωγής, Ειδικών Εφέ, Βραβεία David di Donatello 2016

Είδος: Αστυνομική-Γκαγκστερική
Σκηνοθεσία: Στέφανο Σολίμα
Σενάριο: Στέφανο Ρούλι, Σάντρο Πετράλια, Κάρλο Μπονίνι, Τζιανκάρλο Ντε Κατάλντο
Πρωταγωνιστούν: Πιέρφρανσέσκο Φαβίνο, Γκρέτα Σκαράνο, Κλαούντιο Αμέντολα
Παραγωγή: Ιταλία, Γαλλία, 2015
Διάρκεια: 130′

Υπόθεση: Ένας γκάνγκστερ, γνωστός με το ψευδώνυμο “Σαμουράι”, θέλει να μετατρέψει μια μικρή πόλη κοντά στη Ρώμη σε νέα Ατλάντικ Σίτι. Ένας διεφθαρμένος πολιτικός, ο οποίος έχει αδυναμία σε νεαρές πόρνες και την κοκαΐνη, τον προστατεύει, με τη βοήθεια ενός ισχυρού καρδιναλίου. Όλα τα τοπικά αφεντικά της μαφίας έχουν συμφωνήσει να συνεργαστούν για να πετύχουν τον κοινό στόχο. Αλλά η ειρήνη δεν πρόκειται να διαρκέσει πολύ, κι ένας άγριος πόλεμος μεταξύ των συμμοριών είναι έτοιμος να καταστρέψει το όνειρο του Σαμουράι.

Ώρα έναρξης: 20:45 | Αμφιθέατρο οινοποιείου Μπουτάρη, Μεγαλοχώρι
Είσοδος: 5 ευρώ για τα μέλη της ΚΛΘ, 6 ευρώ για τα μη μέλη

Trailer:

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη