Miele Professional: 48 χρόνια στο πλευρό του επαγγελματία

Η κορυφαία κατασκευάστρια εταιρία premium οικιακών και επαγγελματικών συσκευών “υπογράφει” εδώ και περίπου μισό αιώνα τον εξοπλισμό των μεγαλύτερων ξενοδοχείων και επιχειρήσεων εστίασης.

Τεχνολογία 50 ετών μόνο από τη Miele: Πλύσιμο πιάτων με φρέσκο νερό

“Ηγέτης” στον χώρο της, η Miele αποτελεί τη μοναδική εταιρία στον κόσμο, που διαθέτει τεράστια εξειδίκευση στο πλύσιμο των πιάτων με φρέσκο νερό, που εξασφαλίζει αξεπέραστη υγιεινή, προσφέροντας λύσεις, είτε για μικρές επιχειρήσεις, είτε για χώρους εστίασης και μικρά ξενοδοχεία. Κάποιες από τις λύσεις αυτές είναι:

  • Πλυντήρια πιάτων Miele ProfiLine: Καθαρά σκεύη μόνο σε 17 λεπτά!

Η σειρά ProfiLine, με κύκλο πλύσης μόλις 17 λεπτών, αποτελεί, εδώ και 25 χρόνια, την ιδανική λύση για μικρά ξενοδοχεία. Για σκεύη, λοιπόν, που πρέπει να είναι έτοιμα ξανά προς χρήση άμεσα, περίπτωση στην οποία ένα οικιακό πλυντήριο πιάτων δεν μπορεί να ανταποκριθεί, η λύση είναι το ανεξάρτητο μοντέλο Miele ProfiLine PG 8130. Η ταχύτητα πλύσης οφείλεται στη σύνδεση ζεστού νερού, στο τριφασικό ρεύμα και τα ειδικά προγράμματα. Παρά την ταχύτητα, επιτυγχάνει την Ενεργειακή κλάση Α++ στο πρόγραμμα ECO, προσφέροντας αξεπέραστη υγιεινή.

  • Πλυντήριο πιάτων PG 8056 U: Πλύση σε 5 λεπτά σε 2 επίπεδα!

Tο μοντέλο PG 8056 U με ενσωματωμένο αποσκληρυντή υπερτερεί στον πιο σύντομο χρόνο πλύσης, που διαρκεί μόλις 5 λεπτά και απαιτεί μόνο 0.25 kWh ενέργειας. Ολοκληρώνει έως 40 κύκλους πλύσης/ημέρα, με εξαιρετικά χαμηλές καταναλώσεις και αποτελεί την καλύτερη επιλογή για χώρους εστίασης και boutique hotels.

Εδώ θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τα επαγγελματικά πλυντήρια πιάτων με σύστημα φρέσκου νερού της Miele

Η επιλογή μίας μάρκας γνωστής για την ποιοτική υπεροχή της αλλά και την ικανότητά της να εξυπηρετήσει άμεσα τον επαγγελματία σε περίπτωση service, αποτελεί το “κλειδί” για την επιτυχία της επιχείρησής σας. Για μια δωρεάν μελέτη χώρου, πρόταση συσκευών και παρελκόμενων η συνεργάτιδα εταιρεία Κωτσόβολος στη Σαντορίνη βρίσκεται άμεσα και αξιόπιστα δίπλα σας:

ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
Μεσαριά, Σαντορίνη, Τηλ.: 2286032353, e-mail: fr_santorini@kotsovolos.gr


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη