17.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Miele Professional – Αναβαθμίστε την εμπειρία διαμονής και μειώστε τα κόστη

Share

Κορυφαίες επιδόσεις, αξεπέραστη οικονομία, αδιαπραγμάτευτη αξιοπιστία και αντοχή είναι κάποια από τα δεκάδες χαρακτηριστικά με τα οποία έχει συνδέσει το όνομά της η Miele εδώ και 48 χρόνια που βρίσκεται στο πλευρό του Έλληνα επαγγελματία.

Οι συσκευές Miele Professional φέρνουν την “επανάσταση” στην επαγγελματική φροντίδα του ιματισμού, με τις χαμηλότερες καταναλώσεις. Επιλέγοντας πλυντήρια Miele επιτυγχάνετε μείωση του χρόνου και του κόστους που απαιτείται για το στέγνωμα, αφού οι υψηλότερες στροφές παγκοσμίως ελαχιστοποιούν το υπόλοιπο της υγρασίας (45%). Χάρη δε στον πατενταρισμένο κυψελωτό κάδο τους η διάρκεια ζωής του ιματισμού είναι τέσσερις φορές μεγαλύτερη.

Ειδικά η σειρά Performance Plus των Benchmark Machines προσφέρει 20% εξοικονόμηση νερού και 30% εξοικονόμηση ενέργειας. Σημείο αναφοράς αποτελούν και τα στεγνωτήρια της Miele, τα οποία διαθέτοντας σύστημα ανακύκλωσης ζεστού αέρα, χάρη στο οποίο επαναχρησιμοποιείται περίπου το 60% του αέρα αυτού, προσφέρουν χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας. Ακόμη, στην προϊοντική γκάμα της Miele τη δική τους ξεχωριστή θέση έχουν τα σιδερωτήρια PM 12, τα οποία εγγυώνται το ταχύτερο στον κόσμο, στην κατηγορία του, και ποιοτικότερο σιδέρωμα. Η Miele με τα παραπάνω πλεονεκτήματα και έχοντας πλήρη επίγνωση των απαιτήσεων του επαγγελματία της τοπικής αγοράς είναι σε θέση να τις υπερκαλύψει και να ανταποκριθεί με διαφορά.

Σήμερα η Miele Professional, καθιστά τη φροντίδα του ιματισμού μία εύκολη διαδικασία, με χαρακτηριστικό την εξοικονόμηση κόστους έως 40% σε σχέση με την εξωτερική πλύση.

Εδώ θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες.

Η επιλογή μίας μάρκας γνωστής για την ποιοτική υπεροχή της αλλά και της ικανότητάς της να εξυπηρετήσει άμεσα τον επαγγελματία σε περίπτωση service αποτελεί το “κλειδί” για την εσωτερική πλύση. Για μια δωρεάν μελέτη χώρου, πρόταση συσκευών και υπολογισμό εξοικονόμησης κόστους ο συνεργάτης μας στη Σαντορίνη βρίσκεται άμεσα και αξιόπιστα δίπλα σας:

ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
Μεσαριά, Σαντορίνη, Τηλ.: 2286032353, e-mail: fr_santorini@kotsovolos.gr


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη