Μικρές λεπτομέρειες μιας επιτυχημένης εκδήλωσης

Η διοργάνωση της εκδήλωσης στο Μουσείο της Ακρόπολης, την 1/12/2015, για την πρωτοβουλία “Σαντορίνη, προορισμός όλο τον χρόνο” απέσπασε τα εύσημα όλων των παρισταμένων, ωστόσο οι μικρές λεπτομέρειες ήταν αυτές που έκαναν, όπως συνήθως, τη διαφορά. Σημειώσαμε μερικές από αυτές:

1. Η προσθήκη της φράσης All Year Round δίπλα στο λογότυπο Santorini The One και η παρουσίασή του μαζί με το λογότυπο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ).

All_year_round_logo

2. Η μουσική έκπληξη με το φωνητικό σύνολο 8tetto που ερμήνευσε αποσπάσματα από το Adieumus του Karl Jenkins, την Μπαλάντα του Ούρι του Μάνου Χατζιδάκι και το Let the sunshine in.

Φωτογραφία: Κωνσταντίνα Σιδηροπούλου
Φωτογραφία: Κωνσταντίνα Σιδηροπούλου

3. Η διερμηνεία στα αγγλικά που ήταν διαθέσιμη για τους παριστάμενους εκπροσώπους ξένων πρεσβειών στην Ελλάδα

4. Το slideshow με χαρακτηριστικές φωτογραφίες της Σαντορίνης από τους φωτογράφους Κωνσταντίνα Σιδηροπούλου και Αντώνη Ελευθεράκη που προβαλλόταν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Δημάρχου.

5. Η καρφίτσα με το λογότυπο Santorini The One που φορούσαν διακριτικά όλων όσοι ενεπλάκησαν στην διοργάνωση της εκδήλωσης, την οποία “ζήλεψαν” και αναζήτησαν πολλοί ακόμα.

All_year_round_pin

 

 

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη