Στο Ρέθυμνο για την 5η σερί νίκη ο ΑΟ Θήρας

Με τον ΟΠΕ Ρεθύμνου θα αναμετρηθεί την Κυριακή 6/12 ο ΑΟ Θήρας στην Κρήτη για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος βόλεϊ στην Α1 γυναικών. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 15:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρεθύμνου “Μελίνα Μερκούρη” και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ2.

“Το κλίμα στην ομάδα μετά τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες είναι πολύ καλό, αλλά ξέρουμε αυτό το παιχνίδι είναι το πιο δύσκολο σε σχέση με τα τέσσερα προηγούμενα. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για ένα παιχνίδι απέναντι σε εναν σκληρό αντίπαλο, που στην έδρα του μεταμορφώνεται προς το καλύτερο” δήλωσε στο ατλαντίς ο προπονητής του ΑΟ Θήρας, κος Απόστολος Οικονόμου, ο οποίος και πάλι δε θα έχει στη διαθεσή του τις τραυματίες Αρτακιανού και Κιγιάκοβα. “Για να κερδίσουμε και να παραμείνουμε στην 3η θέση, πρέπει να πιάσουμε μια πολύ καλή απόδοση τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Παρά τις απουσίες, είμαι αισιόδοξος για το αποτέλεσμα της Κυριακής” κατέληξε.

Θυμίζουμε ότι μετά την ολοκλήρωση της 7ης αγωνιστικής ισοβαθμεί στην τρίτη θέση με Άρη και Πανναξιακό, έχοντας 15 βαθμούς. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη Σαντορίνη θα έχουν και οι αγώνες του Σαββάτου μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, ΑΕΚ και Άρη, Πανναξιακού και Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη