Μικροί αθλητές εκπροσωπούν τη Σαντορίνη σε αγώνες ξιφασκίας

Κέρδισαν τις εντυπώσεις -στην παρθενική τους εμφάνιση σε αγώνες- τρεις αθλητές από τη Σαντορίνη στους Αγώνες Ανάπτυξης Παμπαίδων-Παγκορασίδων u10 στη ξιφασκία, που διεξήχθησαν το Σάββατο 18/11 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, στην Αθήνα. Υπό τη καθοδήγηση της γυμνάστριας κ. Λιλιάννας Παγουλάτου οι τρεις μικροί αθλητές έκαναν πολύ καλές εμφανίσεις και εκπροσώπησαν επάξια τη Σαντορίνη.

Αναλυτικότερα τα αποτελέσματα των αγώνων:

  • Ο Γιώργος Ρούσσος κατέκτησε την 7η θέση, σημειώνοντας στον πρώτο γύρο τρεις νίκες και μία ήττα, ενώ στους αγώνες “νόκ άουτ” κέρδισε τον πρώτο αγώνα με σκορ 10-5 και έχασε τον δεύτερο με 10-5.
  • Η Κατερίνα Φερχάιεν κατέκτησε την 12η θέση, σημειώνοντας στον πρώτο γύρο τέσσερις νίκες και μια ήττα, ενώ στους αγώνες “νόκ άουτ” κέρδισε τον πρώτο με σκορ 10-8 και έχασε τον δεύτερο με 6-10.
  • Η Ζωή Σουβαλίδη κατέκτησε την 17η θέση, σημειώνοντας στον πρώτο γύρο τρεις νίκες και μία ήττα, ενώ στους αγώνες “νόκ άουτ” έχασε στον πρώτο με σκορ 8-10.

Οι μικροί αθλητές προέρχονται από το νεοσύστατο τμήμα ξιφασκίας του γυμναστήριου της κ. Μαργαρίτας Μάινα και αγωνίστηκαν με τα χρώματα του συλλόγου Α.ΞΙ.Α. Χαϊδαρίου.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη