14.2 C
Santorini
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Mini Rock Festival απόψε στη Σαντορίνη (18/8)

Share

Ο ΔΑΠΠΟΣ σε συνεργασία με τον Σύλλογο Κρητών Σαντορίνης “Το Αρκάδι” συνδιοργανώνουν απόψε, Πέμπτη 18/8, Mini Rock Festival με τη συμμετοχή των συγκροτημάτων Steams, Los Volcanos και Αδαείς. Στη σκηνή του φεστιβάλ θα ανέβουν τρεις ανατρεπτικές μπάντες με ηλεκτρισμένη διάθεση που υπόσχονται μια εκρηκτική μουσική ροκ βραδιά.

Οι Steams εκπροσωπούν την εγχώρια Psych Rock σκηνή, έχοντας πρόσφατα κυκλοφορήσει τον δεύτερο προσωπικό τους δίσκο. Έχουν στο ενεργητικό τους αρκετά live και περιοδείες, ενώ έχουν πραγματοποιήσει εμφανίσεις στο πλευρό των The Cure, Michael Kiwanuka, Peter Murphy (Bauhaus), Lumerians, Naxatras κ.α.

Οι Los Volcanos είναι μια σαντορινιά μπάντα που κάθε πάρτι τους το χαρακτηρίζουν ως Volcanic Surf ‘n’ Roll. Τα τραγούδια τους είναι 50% ελληνικά και 50% αγγλικά, αλλά η μουσική τους είναι 100% rock ‘n’ roll.

Οι Αδαείς είναι ένα ελληνόφωνο ροκ γκρουπ από το Ηράκλειο της Κρήτης. Θα βρεθούν στη Σαντορίνη έχοντας ετοιμάσει ένα μουσικό κοκτέιλ με δικά τους τραγούδια και υπόσχονται την ένταση, την έξαψη και τη συγκίνηση που μόνο μια ροκ συναυλία μπορεί να προσφέρει.

Πέμπτη 18/8 | Ώρα 21:00 | Οινοποιείο Κουτσογιαννόπουλος, Βόθωνας | Είσοδος ελεύθερη
Συνδιοργάνωση: ΔΑΠΠΟΣ και Σύλλογος Κρητών Σαντορίνης “Το Αρκάδι”

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη