Έλον Μασκ: Μηνιαία συνδρομή 8 δολ. για την “επαλήθευση” λογαριασμών στο Twitter

Ο Έλον Μασκ, ο νέος ιδιοκτήτης του Twitter, ανακοίνωσε με μια ανάρτησή του ότι προσεχώς, έναντι συνδρομής 8 δολαρίων μηνιαίως, οι χρήστες της πλατφόρμας θα μπορούν να επαληθεύουν ως “αυθεντικό” τον λογαριασμό τους. Η τιμή, όπως ανέφερε, θα προσαρμοστεί ανά χώρα, ανάλογα με την αγοραστική δύναμη.

Οι χρήστες των αυθεντικών λογαριασμών θα έχουν επίσης προτεραιότητα στις απαντήσεις, τις αναφορές και τις αναζητήσεις, θα έχουν τη δυνατότητα αναρτήσεων βίντεο μεγάλης διάρκειας και ηχητικών και θα βλέπουν τις μισές διαφημίσεις.

Η πλατφόρμα προτείνει από πέρυσι μια συνδρομή για ορισμένες λειτουργίες της. Ωστόσο ο νέος γενικός διευθυντής της επιθυμεί την εισαγωγή ενός νέου, ακριβότερου προγράμματος, με το οποίο θα διαφοροποιηθούν οι πηγές εσόδων του ιστοτόπου κοινωνικής δικτύωσης.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Ο Έλον Μασκ, ιδρυτής των εταιρειών Tesla και SpaceX, απέκτησε την περασμένη εβδομάδα τον έλεγχο του Twitter, καθώς μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις με πολλές ανατροπές, ολοκληρώθηκε η εξαγορά του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης έναντι 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Αναλαμβάνοντας τα ηνία, ο Μασκ απέλυσε αμέσως τον επικεφαλής του Twitter Παράγκ Αγκραβάλ και τον οικονομικό διευθυντή Νεντ Σιγκάλ, ενώ και η υπεύθυνη του διαφημιστικού τμήματος Σάρα Περσονέτε έκανε χθες γνωστό ότι παραιτήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, ακολουθώντας την πορεία εξόδου από την εταιρεία σχεδόν του συνόλου των υψηλόβαθμων στελεχών της.

Η εξέλιξη αυτή μεγαλώνει την αβεβαιότητα των διαφημιστών, αναφορικά με τις αλλαγές που θα γίνουν στην Twitter Inc υπό τη διοίκηση του Έλον Μασκ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ και Reuters

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη