“Μόλις χώρισα” την Κυριακή στη Σαντορίνη

Μία από τις μεγαλύτερες θεατρικές επιτυχίες των τελευταίων ετών έρχεται την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου στη Σαντορίνη για μια μοναδική παράσταση. “Μόλις χώρισα”, στις 21:00, στον προαύλιο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου.

Τι  μπορεί να συμβεί όταν συμπέσουν ένα πάρτι γενεθλίων κι ένας χωρισμός; Πόσο πολύπλοκα μπορούν να γίνουν τα πράγματα από ένα μήνυμα στον τηλεφωνητή; Και τι ακολουθεί όταν λες τελικά “Μόλις χώρισα”;

Η Τζόυς Ευείδη, η Γωγώ Μπρέμπου, ο Κώστας Κάππας, η Θωμαϊς Ανδρούτσου, η Μαρία Κωνσταντάκη, ο Χρήστος Τριπόδης, η Ελίνα Μάλαμα, o Δημήτρης Ζωγραφάκης, ο Ανδρέας Βούλγαρης και ο Στρατής Νταλαγιώργος αποτελούν το τέλειο guest list για το πάρτι της  χρονιάς, με γνωστά τραγούδια, όπως δεν τα έχουμε ξανακούσει και γενέθλια όπως δεν τα έχουμε ξαναδεί.

Ηθοποιοί και θεατές τραγουδούν, γελάνε και χορεύουν όλοι μαζί, αποδεικνύοντας ότι η ζωή έχει χρώμα και ο χωρισμός θέλει καλοπέραση.

Είσοδος: 12 ευρώ (ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ) | Προπώληση στο κατάστημα Muratti Fashion (Εμπορείο), στα γραφεία του ΔΑΠΠΟΣ και ηλεκτρονικά στο www.viva.gr ή στο 11876.

Διοργάνωση: Δήμος Θήρας, ΔΑΠΠΟΣ, Θύελλα Καμαρίου

[adning id="140783"]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη