Μουσική βραδιά με τον Σταμάτη Χατζηευσταθίου στις 12 Αυγούστου στη Σαντορίνη

Ο Σταμάτης Χατζηευσταθίου ταξιδεύει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και παρουσιάζει την ξεχωριστή παράσταση
“Σαν των ανθρώπων τις φωνές”, γεμάτη ήχους και χρώματα, βασισμένη άλλοτε σε παλιές και νέες δισκογραφικές του δουλειές κι άλλοτε σε τραγούδια που αγαπά και θέλει να μοιραστεί με τον κόσμο. Το βράδυ της Δευτέρας 12 Αυγούστου θα βρεθεί στην κεντρική πλατεία του Πύργου, καλεσμένος της Εστίας Πύργου.

Γνωστός για την αμεσότητα των στίχων και της μουσικής του, ο Σταμάτης Χατζηευσταθίου μεταμορφώνει τη βραδιά σε μια χαρούμενη φιλική συγκέντρωση, όπως οφείλει να κάνει και το ίδιο το τραγούδι. Μαζί του στη σκηνή θα βρεθούν οι Ευαγγελία Μαυρίδου στο πιάνο, Γιάννης Πλαγιανάκος στο μπάσο και Peter Jaques σε τρομπέτα, κλαρίνο και νέι.

Ο Χατζηευσταθίου έχει ολοκληρώσει τη μουσική σύνθεση του έργου “Έλληνες Φιλ Έλληνες” με την σύμπραξη πέντε ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων για το έτος Φιλελληνισμού με την συμμετοχή Ελλήνων και Ευρωπαίων καλλιτεχνών και την παρουσίαση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, αλλά και την μουσική για την ταινία “Red City”. Έχει συνεργαστεί επίσης με τους Παντελή Θαλασσινό, Γιώτα Νέγκα, Κώστα Μακεδόνα, Διονύση Τσακνή και άλλους σπουδαίους ερμηνευτές, ενώ υπογράφει και το τελευταίο CD του Γεράσιμου Ανδρεάτου “Κι ύστερα έρχεται η αγάπη”, με τη συμμετοχή των Γιάννη Κότσιρα, Θάνου Μικρούτσικου και Γιώτας Νέγκα.

Δευτέρα 12/8 | Ώρα 21:00 | Κεντρική πλατεία Πύργου | Είσοδος ελεύθερη
Συνδιοργάνωση: Εστία Πύργου – Δήμος Θήρας – ΔΑΠΠΟΣ

[adning id="140788"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση

Σαντορίνη